Stone Concept

A Stone Concept fő profilja a kőburkolatok, Ariostea gresporcelán lapok, Vola csaptelepek, kvarc kompozit konyhapultok forgalmazása és kivitelezése, emellett azonban szaktanács adást, tervezést és látványtervezést is vállalnak. Az évek során dinamikusan fejlődött a cég. Igyekeznek lépést tartani a mai modern elképzelésekkel, újdonságokkal és technológiai fejlődéssel. Új bemutatótermük 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szakítva a megszokott módszerekkel, egy olyan helyet álmodtak meg, amire Magyaroszágon eddig még nem volt példa. A Stone Concept fiatalos és hozzáértő szakmai csapata mindig az Ön rendelkezésére áll, a vásárlás során és utána is, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne. Magyarországon egyedülálló módon köveiket nem csak értékesítik, hanem kisebb-nagyobb projektek minőségi szakkivitelezését is vállalják. Anyagaik importálása mellett azok nagyüzemi feldolgozásával is foglalkoznak, így rövid határidőn belül méretre vágott elemekkel is kiegészítheti burkolatait.

Weboldal

stoneconcept.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Ariostea

Az Ariostea 6mm-es kerámiáknak a különlegessége, hogy akár 300x150–es táblaméretben is elérhetőek, és alkalmazhatóak különböző felhasználási területeken, mint például fürdőszobában, dekorációs falfelületként, vagy konyhapultként. Minden igényt kielégítő szín és textúraválaszték található a betonhatásútól a kőmintázatún át egészen a homogén színekig.

Vola

A VOLA csapokat és tartozékokat több mint 50 éve gyártják Dániában. A hagyományos skandináv kézműipar és a legmodernebb mérnöki technológia biztosítja a legmagasabb szintű minőséget.

 

marble