Solinfo

A Solinfo Group 1990 óta foglalkozik professzionális világítástechnikai, bútor és kiegészítő design termékekkel, és mára a hazai, illetve nemzetközi belsőépítészek egyik elsődleges partnerévé vált. Forgalmazott termékpalettájukat a világ vezető gyártóitól válogatják össze, melyekkel hosszú távú elkötelezettséget vállalnak a kiváló minőség, az innováció és az egyediség jegyében. Kínálatukban a legnagyobb nemzetközi világítástechnikai valamint bútor márkák szerepelnek, például Tom Dixon, VISTOSI, VIBIA, BOCCI, Serge Mouille, SATTLER, TAL, XAL, Studio Italia, FLOS illetve Molteni & C, Living Divani, FLOU, Gervasoni, USM, Meridiani, Moooi, Vitra és több gyártóval Magyarországon kizárólagos forgalmazói viszonyban állnak. 2020-ban a Solinfo közreműködésével érkezett meg a high-end bútortervezés és -forgalmazás világának vezető francia szereplőjeként számon tartott Roche Bobois első üzlete Budapestre.

Weboldal

solinfo.hu

Elérhetőség

https://www.instagram.com/solinfogroup/
https://www.facebook.com/solinfogroupbudapest

ITT Találod

1077 Budapest Wesselényi utca 6.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Roche Bobois

A Roche Bobois sugárzó bútorai évtizedek óta hirdetik a jellegzetesen francia stílust, a “szép és jó” létezés életművészetét. Tavaly szeptembertől pedig Budapest belvárosában is elmerülhetünk ebben a magával ragadó atmoszférában a Solinfo jóvoltából. A Roche Bobois Flagship Store Budapest belvárosában, történelmi örökséggel teli épületek szomszédságában vonultatja fel a márka kínálatának legjavát.

Molteni&C

A Molteni bútoraiban megelevenedik az évszázados olasz design örökség. Az 1934-ben alapított márka egy apró olasz műhelyből mára valódi nemzetközi design óriássá nőtte ki magát. Kollekciójukban egyesítik a kifinomult tervezést és a kifogásolhatatlan anyaghasználatot, így hozva létre időtlen darabokat a valódi európai luxus kedvelőinek.

 

marble