SIL Design

A 30 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője. Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

Weboldal

www.sil.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/sildesigncenter
https://www.instagram.com/sil.interior/

ITT Találod

1055 Budapest Falk Miksa u. 3.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Poliform

A Poliform ma a világ egyik legelismertebb prémium kategóriás bútor gyártója. Portfóliója a design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjára épül, ennek köszönhetően a Poliform bútorok képesek a példa nélküli harmónia megteremtésére a nappalik, a hálószobák és gardróbok, valamint a konyhák élettereiben.

Artelinea

Az Artelinea vezető szerepet tölt be a fürdőszobák berendezésében, ahol a magas minőségi szabványok, valamint a gyártás, a személyre szabott tükrök, mosdók és kiegészítők exkluzivitása elengedhetetlen.

Vista Alegre

Az 1824-ben alapított Vista Alegre volt az első porcelángyártással foglalkozó ipari egység Portugáliában. A márka porcelán étkészleteket, dísztárgyakat, ajándéktárgyakat, szállodai termékeket, kiváló minőségű üveg- és kristályárut, valamint 18/10 rozsdamentes acél evőeszközöket gyárt. A porcelángyár a legmodernebb gyártási technikák alkalmazása mellett 17 kézi festőt is foglalkoztat, akik a gyártott darabok díszítéséért felelősek.

Davide Groppi

Minden egy kis laboratóriumban kezdődött az olaszországi Piacenza város történelmi központjában, az 1980-as évek végén. Davide Groppi feltalálta és legyártotta első lámpáit, és úgy döntött, hogy egyszerűen a saját nevét használja a cég neveként. A kreatív függetlenség lehetővé tette számára, hogy idővel kialakítsa saját márkáját, amely eredeti és egyedi termékeket kínál világszerte.

Rosenthal

A több mint 140 évvel ezelőtt alapított Rosenthal porcelántermékeket és belsőépítészeti kollekciókat fejleszt a végfelhasználók, valamint az igényes gasztronómia és szállodaipar szakemberei számára. Ezek a darabok a Németországban gyártott termékektől elvárható kivételes formatervezéssel, funkcióval, minőséggel és gyártási szabványokkal rendelkeznek, miközben az állandó innováció és kreativitás szellemét is megtestesítik.

London Art

A London Art egy olyan design labor, amely a kreativitást és a kézművességet ötvözi az eredeti belsőépítészeti megoldások keresése során. Ez a kortárs vizuális kutatás dinamizmust, érzelmeket és vonzerőt kölcsönöz minden vele tervezett falnak. A London Art - Italian Lab egyedi és feltűnő alternatívája bármely falfestmény dekorációnak.

Fantini

A Fantini több mint hetven éve tervez és gyárt innovatív termékeket, amelyeknek köszönhetően a vállalat nemzetközi viszonyítási pontjává vált a formatervezés fejlődésének a saját ágazatában. A cég székhelye Pellában található, a kis és romantikus Orta-tó partján, ahol a fémmegmunkálásnak nagy hagyománya van, és ahol az idők során csapokat és háztartási cikkeket gyártó körzetek alakultak ki.

Fürstenberg

A szászországi Fürstenbergben 275 éve szenvedélyesen és precízen gyártják a finom porcelánt manufakturális keretek között. A tökéletesség a legapróbb részletekig azért lehetséges, mert a porcelángyártás nagy része még ma is kézi munkán alapul. FÜRSTENBERG mottója a mai napig: egy csésze 100 kézen megy keresztül.

Jacuzzi

Több mint 60 év kiválóság a hidroterápiában. Legendás teljesítménye, megbízhatósága és egyszerű használata révén felállította a mércét, amelyhez minden wellness-terméket mérnek. Bár az utánzás a hízelgés legőszintébb formája, csak 60 évnyi innováció képes a Jacuzzi® márka szigorú szabványainak megfelelő formatervezést létrehozni.

 

marble