SIL Design

A több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője. Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

Weboldal

www.sil.hu/

Elérhetőség

1055 Budapest Falk Miksa u. 3.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Poliform

A Poliform ma a világ egyik legelismertebb prémium kategóriás bútor gyártója. Portfóliója a design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjára épül, ennek köszönhetően a Poliform bútorok képesek a példa nélküli harmónia megteremtésére a nappalik, a hálószobák és gardróbok, valamint a konyhák élettereiben.

Cielo

A Cielo gyárnak sikerült újra divatba hozni a színes szanitereket a világon, egyedi és innovatív színeivel. Termékei kiemelkedő színvonalúak és kategóriájában az egyik legmagasabb minőséget képviseli. A több fajta előállítási mód közül bárki megtalálhatja a megfelelő terméket.  

Kriskadecor

A korlátlan felhasználási lehetőséget nyújtó Kriskadecornak csak a képzelet szabhat határt. Az alumíniumból készült láncok teljesen személyre szabhatóak. Egyaránt alkalmas térelválasztókén, függönyként vagy akár lámpadekorációként is. A végeredmény mindenképp lenyűgöző hatást kelt. Tetszés szerint különböző sűrűséggel, színnel vagy akár egyedi grafikával is rendelhető.

Tecnografica

A Tecnografica az akril falpanelek új világba kalauzol el bennünket a dekoráció területén. Az új SMART paneljei feszegetik a belsőépítészeti tervezés határait, ezzel teljesen egyedi mederbe terelve a 21. század enteriőr világát, rugalmassága miatt könnyen illeszkednek a legtöbb falfelületre. Ultra-vékony kialakításának és a hozzá igényelhető LED világításnak köszönhetően pedig egy magasabb esztétikai élményt nyújt.

 

marble