SIL Design

A több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője. Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

Weboldal

www.sil.hu/

Elérhetőség

1055 Budapest Falk Miksa u. 3.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Poliform

A Poliform ma a világ egyik legelismertebb prémium kategóriás bútor gyártója. Portfóliója a design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjára épül, ennek köszönhetően a Poliform bútorok képesek a példa nélküli harmónia megteremtésére a nappalik, a hálószobák és gardróbok, valamint a konyhák élettereiben.

Ethimo Bútor

Az olasz Ethimo prémium kültéri bútorok és kiegészítőkre specializálódott, ihletet pedig a mediterrán Európa csábító színeiből és autentikus, szerény vidékeiből nyer: az Ethimo kortárs design gyűjteményének megtervezésekor a kényelem és a funkció áll a középpontban, valamint az, hogy a termékek bármilyen külső teret a pihenés valódi menedékévé alakítsanak kifinomult és hívogató megjelenésükkel.