Sapho

A Sapho több mint húsz éve kínál „fürdőszobát minden generációnak".

A SAPHO vállalat családi vállalkozásként alakult 1990-ben. A szaniterekkel foglalkozó kiskereskedelmi üzlet hamarosan nagykereskedelemmé nőtte ki magát, melynek székhelye Praha-Letňany lett. A cég ma már nemzetközi értékesítési lánccal rendelkezik: Európa 18 országában van jelen, Magyarországon pedig 2008 óta.

Őszintén hisznek a holisztikus megközelítésben, így a fürdőszoba teljes szegmensében kínálnak termékeket, az elérhető árú mindennapitól a luxuskategóriáig. Azért dolgoznak, hogy ügyfeleik olyan fürdőszobai környezetet teremthessenek maguknak, ahol kompromisszumok nélkül meg tudják valósítani az elképzeléseiket. Ehhez sok éves tapasztalattal és széles termékválasztékkal járulnak hozzá.

Termékkínálatuk magába foglalja a csaptelepeket, fürdőszobai kiegészítőket, bútorokat, tükröket, világításokat, mosdókat, WC-ket, fürdőszobai designradiátorokat, kádakat, zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, padlóösszefolyókat és megannyi más megoldást. Szortimentjükben számtalan – anyagában, színében, formájában, működésében – speciális termék is megtalálható, így a SAPHO tökéletes választás különleges igények kielégítéséhez.

Weboldal

www.saphokft.hu/shop

Elérhetőség

https://www.instagram.com/sapho_furdoszoba/
https://www.facebook.com/saphofurdoszoba/
https://www.youtube.com/channel/UCbPdsOL5wFyyrhpdkJQ_oSA

ITT Találod

1066 Budapest, Zichy Jenő utca 48.

 

marble