Sanotechnik

A SANOTECHNIK® cégcsoport több mint 30 éve az európai szaniter piac meghatározó szereplője. Regionális központ működik Ausztriában, Magyarországon, Szlovéniában, Romániában és Bulgáriában, utóbbi két országban saját gyártóüzemmel is rendelkezik.

A SANOTECHNIK® széles termékskálával áll vevői rendelkezésére, legyen szó akár egyedi kialakítású zuhanykabinokról, trendi hidromasszázs kabinokról vagy elegáns fürdőkádakról. Kínálatában megtalálhatók a fürdőszoba berendezéséhez szükséges bútorok, mosdók, tükrök és zuhany tartozékok éppúgy, mint a különböző csaptelepek, kiegészítők vagy fürdőszobai fűtőtestek. Az otthoni wellness szerelmeseinek pezsgőfürdők és infrakabinok teszik tökéletessé a mindennapokat.

Büszkék arra, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetnek, hisz a SANOTECHNIK® Hungária Kft. évek óta újra és újra elnyeri a Bisnode AAA tanúsítványt. Visszatérő vásárlóik bizalmát a kimagasló minőséggel, rövid szállítási határidővel, országos szervizhálózattal és hosszú távú alkatrészellátással érdemelték ki.

Weboldal

sanotechnikwebshop.hu/

Elérhetőség

+36 1 424 0670
webshop@sanotechnik.hu

ITT Találod

1222, Budapest, Nagytétényi út 112.

 

marble