Saint-Gobain Ecophon

A Saint-Gobain Ecophon olyan akusztikai termékeket és rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek az emberek jólétének és teljesítményének javításával hozzájárulnak a jó munkakörnyezet kialakításához. »A sound effect on people« jelmondatuk minden tevékenységükben központi szerepet játszik.

Az Ecophon 20 országban működtet üzleti egységeket, világszerte további 30 országban küldöttségekkel és mintegy 1100 alkalmazottal dolgozik. A központi iroda Hyllingében, Svédországban található, Helsingborg közvetlen közelében. Az Ecophon a globális Saint-Gobain Csoport tagja.

Weboldal

www.ecophon.com/hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/Ecophon
https://www.instagram.com/saint_gobain_ecophon/
https://www.linkedin.com/company/ecophon/

ITT Találod

1087 Budapest, Kerepesi út 15.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Ecophon fade

Az Ecophon fade® Acoustic egy kiváló minőségű, monolit hatású akusztikus vakolatrendszer, amely hatékonyan elnyeli a környezeti zajt. A falakra és mennyezetekre spray technológiával felvitt akusztikus vakolat kiváló hangelnyelési tulajdonságának köszönhetően optimális akusztikus hatást nyújt nagy terekben is. Gyakorlatilag bármilyen felületre telepíthető, beleértve az egyenes és íves mennyezeteket, merész szögeket és íves kupolákat.

Ecophon Clipso

Az Ecophon Clipso egy kötött, feszített szövet, amely alkalmazható falak és mennyezet burkolására. A folytonos megjelenés érdekében a szövetet a helyiség kerületéhez rögzített diszkrét profil feszíti ki. A látható felület egy kötött textilanyag, amely 15-féle színben és négy különböző szélességben érhető el. Egyedi színek is választhatók, a szövet felülete nyomtatható. A CLIPSO rendszer kiegészíthető világítással, akusztikus betéttel, így teljes vizuális és akusztikai élményt ad a belső térnek. A dekoratív záróprofiloknak köszönhetően a kivitelezése gyors és pormentes.

 

marble