Roomfive

Folyamatosan változó világunkban egyre fontosabbá válik, hogy legyen egy hely, ahol az ember otthon érzi magát. Persze ez az érzés mindenki számára mást jelenthet, ezért a Roomfive arra bíztat, hogy alakítsd olyan otthonná a lakásod, ahogy neked tetszik! Különleges brandjeik és egyedülálló dizájnjaik segítenek, hogy otthonod ne csak a tökéletes pihenőhellyé, de személyiséged kifejezőjévé is válhasson. A roomfive elnevezése magából a koncepcióból ered, a legtöbb otthonban megtalálható öt szobára kínálnak termékeket: hálószoba, fürdőszoba, nappali, gyerekszoba és konyha. Teljes termékkínálatuk megtalálható a webshopban, illetve személyesen is megtekinthetőek a roomfive bemutatóteremben.

Weboldal

www.roomfive.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Essenza Home

Az ESSENZA holland lifestyle brand gazdag termékválasztéka biztosítja az egyedi, divatos és kifejező belső dizájnt. A kollekciókat a legújabb trendek inspirálják, melyek megjelennek a csodálatos pamut szatén és percale pamutból készült paplanhuzatokban, a premium fürdőszoba kollekcióban, a modern otthoni kiegészítőkben és kényelmes otthoni ruházatban. Az ESSENZA egyedi külsőt kölcsönöz a hálószobának. 

House Doctor

A House Doctor segít megtalálni a tökéletes kiegészítőket az otthonodba. A márka a skandináv dizájnt ötvözi az otthonos, bohém atmoszférával. Minden termék saját tervezésű, így saját személyiséggel rendelkezik, ami mégis közös bennük, hogy stílusuk provokatív és laza. A House Doctor-nál abban hisznek, hogy különböző stílusú elemek keverése sokkal izgalmasabb eredményhez vezet, mint a túl hasonlóak párosítása.

Marc O'Polo

A MARC O’POLO egyenlő a laza nagyvárosi életérzéssel, melyet a termékpaletta természetes anyag- és színvilága is tükröz. Az otthon kollekció stílusa modern és klasszikus egyszerre. A stílusjegyek kifinomultságot és modern metropolitan életérzést tükröznek. Természetes anyagok, mint a gyapjú, a vászon, a pamut keverednek az időtlen és minden részletében kifinomult dizájnban. A tökéletes alvásélményt a legkiválóbb minőség biztosítja.

Meraki

A Meraki egy különleges univerzum, tele Dániában tervezett és készített kreatív életmód termékekkel.Termékeiket a skandináv esztétika és a természet legjava inspirálta, így az eredmény minden esetben letisztult és természetes. A merkai termékei minden érzékedre hatnak és a luxus érzésével kényeztetnek.

A Meraki gyengéd és tápláló termékekkel lát el, melyek gondosan kiválasztott összetevőkből állnak, így biztosítják a magas minőséget és természetes aromákat.