roomba

A roomba multibrand showroommal és komplex szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket az 5. kerület szívében immár 18 éve. A Baxter, a Living Divani, az Occhio, a Matteo Brioni és Gallotti&Radice kizárólagos hazai képviselete mellett olyan prémium márkákat is forgalmaznak, mint a Ceccotti Collezioni, a Tacchini, a Zanotta, az Atelier de Troupe, a Studiopepe, a Lee Broom vagy az Atelier Areti, hogy csak néhányat említsünk a széles termékpalettáról.

Belsőépítészeti tervezéssel és teljes körű lebonyolítási szolgáltatással állnak megrendelőik rendelkezésére, ami ezzel a széles kínálattal együtt lehetővé teszi, hogy valóban személyre szabott enteriőrökkel szolgálják ki ügyfeleik változatos igényeit.

Weboldal

roombahome.com/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063664835413
https://www.instagram.com/roombahome/

ITT Találod

1051 Budapest, Arany János utca 29.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Occhio

Az Occhio a világítási kultúra teljesen új dimenzióját képviseli. A moduláris rendszernek, valamint a nagyon magas minőségi kritériumoknak köszönhetően több ezer variáció és világítási megoldás hozható létre a márka termékeivel, ráadásul rendkívül egyszerű és intuitív módon.

Baxter

A Baxter története 1990-ben kezdődött Olaszországban. A márka a régi kézműves hagyományok, a tapasztalat és a kreatív energia egyesüléséből született. A szép iránti végtelen szenvedély táplálja, bútorai érzelmeket közvetítenek.

 

marble