Rákosy Glass

A Rákosy Glass az építészeti üvegmegoldások elhivatott szakértője immár több mint 40 éve. 

A hagyományokban gyökerező – ugyanakkor naprakész – szakértelmük, valamint egyedülálló technikai felszereltségük lehetővé teszik, hogy szinte minden elképzelhető felhasználási, esztétikai és stiláris igénynek megfelelő üvegmegoldást gyorsan és rugalmasan el tudjanak készíteni.

A kül- és beltérbe szánt ajtókat, térelválasztókat, korlátokat, zuhanyfalakat, kádparavánokat, bútorfrontokat, homlokzati burkolatokat, függönyfalakat egyedi minta- vagy formaterv alapján is le tudják gyártani. Az egyedi tervek megvalósításán túl kínálatukban az S39 Hybrid Design-nal közösen fejlesztett LUMINARI designüveg mintakollekciói és a Helio Heating fűtő üveg termékcsalád is megtalálható.

Termékeik megtekinthetők az üzemük mellett létrehozott bemutatótermükben, ahol kollégáik szívesen segítenek a műszaki szempontból is legjobb megoldás kidolgozásában. Szolgáltatásaik közé tartozik a terveknek megfelelő beépítés, az ahhoz szükséges szerelvények szállítása, valamint a  mérnöki tervezés.

Weboldal

www.rakosyuveg.hu

Elérhetőség

https://www.facebook.com/rakosyuveg
https://www.youtube.com/channel/UC8MxEqCVHIabDhwbLAj4-uw

ITT Találod

1103 Budapest, Noszlopy utca 3-5.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Luminari Glass

A Rákosy Glass kínálatában szerepelnek az S39 Hybrid Design-nal közösen fejlesztett LUMINARI designüveg mintakollekciói, amelyek különleges esztétikájukkal minden stílusban eredeti üvegfelületekkel gazdagítják a megjelenést, akár felújításról, akár új tervezésről legyen szó. LUMINARI Glass designüveg termékek alkalmasak építészeti felhasználásra kül- és beltérben egyaránt.

Helio Heating

A Rákosy Glass termékpalettáját színesíti a Helio Heating fűtő üveg termékcsalád, mely modern és gazdaságos megoldást kínál az esztétikus fűtési rendszer kialakítására. Ez a fűtési mód – amellett, hogy egészséges és hatékony – gyakorlatilag láthatatlan; a háttérbe húzódva végzi feladatát, és hagyja érvényesülni a különböző belsőépítészeti megoldásokat.

 

marble