Palatinus Fürdőszobaszalon

A Palatinus 1994-ben alakult meg Egerben, és jelenleg is ott található a cég székhelye. Klasszikus családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével, mára azonban Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődött.

Jelenleg 11 szalonban – Dunakeszi, Budaörs, Eger, Érd, Miskolc, Gyöngyös, Kecskemét, Debrecen és Budapest (IX., XIV., XVI. kerületek) -, valamint országosan több mint 350 partneren keresztül kínálja az általa forgalmazott termékeket. A Palatinus Fürdőszobaszalon hálózat folyamatosan bővíti kínálatát a megjelenő legújabb, innovatív termékekkel, szem előtt tartva a vevők igényeit. A kínált széles termékskála minden stílusirányzatot megjelenít, a minimalistától a klasszikuson keresztül a modernig és tovább. Üzleteiben helyszíni felméréssel, szakmai tanácsadással, korszerű 3D látványtervezéssel, valamint gyors és rugalmas ügyintézéssel várják az érdeklődőket.

Weboldal

www.palatinusfurdoszoba.hu/

Elérhetőség

+36 1 430 0417
budakisker@palatinusfurdoszoba.hu
https://www.facebook.com/palatinusfurdoszobaszalon/
https://www.instagram.com/palatinusfurdoszoba/
https://www.youtube.com/channel/UCLB_LPcJaTi2InXm5UBkpmg/featured

ITT Találod

1095 Budapest, Soroksári út 86.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Butech

A spanyol Butech gyár főként exkluzív dekorprofilok gyártására specializálódott, melyeket a burkolatok széleinek zárására, illetve díszítésére használunk leggyakrabban. Fémprofiljai között megtalálhatók a matt, fényes, szálcsiszolt, vagy akár a fényűző Swarowski kristályokkal kirakott prémium változatok is. Újdonság kínálatukban a láthatatlan zuhanytálca, amely szinte észrevételen marad a zuhanyzóban, mégis megoldja a víz elvezetését.

DESIGNFLOORING

A DESIGNFLOORING felismerte az egyedi iránti igényt, ennek köszönhetően alkotta meg design vinyl padlóit. A gyár termékei igen különleges helyet foglal el a melegburkolatok piacán, aki ismerte az egyedi iránti igényt, ennek köszönhetően alkotta meg design vinyl padlóit. A Vinyl padlók magában hordozzák a melegburkolatok minden előnyös tulajdonságát. Ha DESIGNFLOORING burkolatot mellett dönt, megteheti azt is, hogy kő hatású padlót választ, az említett melegburkolati tulajdonságokkal. Számos kő, beton és fahatású vinyl padlót kínál a gyártó, elérhető áron.

EGGER

Az EGGER német gyártó több szempontból is különleges. A gyár igazán magas minőségű padlókat gyárt, emellett 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját. A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. A termékek strapabíróságukat robosztus felületüknek köszönhetik, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak.

EMCO

Az EMCO Bad több mint 60 éve gyártja a németországi Lingenben a prémium piaci szegmenshez tartozó, exkluzív, csúcsminőségű fürdőszoba kiegészítőket és berendezési tárgyakat. Széles termékskálájukban rengeteg kiegészítőt találunk: funkcionális, teljes modulok, tükrös szekrények, világítással egybekötött kozmetikai tükrök, komplett mosdó egységek, és emellett rengeteg, különféle falra szerelhető és szabadon álló tároló, tartó, és egyéb kiegészítő.

Gamadecor

A Gamadecor álomkonyhái egy sajátos életstílust közvetítenek. Olyan dizájnt, minőséget, exkluzív technológiát és szolgáltatást képviselnek, amelyektől  tapinthatóvá válik a luxus érzése. A Gamadecor egyedi igények alapján állítja össze és gyártja méretre a konyhákat. Nemcsak egyedi látványtervező program, hanem egy látványtervező szakember is segít abban, hogy meghatározzák a térbe legjobban illő méreteket, elrendezést, látványvilágot, és elképzeléseink tökéletesen megvalósuljanak. A Gamadecor a világszínvonalú termékeiről ismert spanyol Porcelanosa Grupo tagja. 

IBDesign

Elsőként reagálni a fogyasztói igényekre termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal. Az IBD Magyarország kínálatában megtalálhatóak ZEGE BY MARMORIN öntött márvány fürdőszobai, és gránit alapanyagú konyhai termékek, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa, celenio és disano padlók, LICO svájci márka innovatív padlók, a DESIGNFLOORING vízálló vinyl padlók, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkező, német minőségű EGGER laminált padlók.

L'Antic Colonial

A L’Antic Colonial, a Porcelanosa Groupo spanyol, burkolat és fürdőszoba termékek gyártásával foglalkozó vállalatcsoport tagja. Kizárólag prémium minőségű, exkluzív mozaikok gyártására specializálódott. A különleges mozaikok természetes anyagok felhasználásával készülnek. Kínálatukban elérhető márvány, fém, fa, üveg, kő és ezek kombinációiból alkotott számos gyönyörű felületű, 3D-s mozaik, amellyel kifinomult enteriőröket alkothatunk. A L’Antic Colonial mozaikok elérhetők a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben.

Lico

A LICO Ledo bőr úsztatott padló valódi, újrahasznosított bőrből, természetes latexből, természetes olajból és természetes tanninokból készült bőrszál, nem tartalmaz krómot. Elegáns kialakításával és rendkívüli tartósságával a padló környezetbarát, és lehetővé teszi az egyedi hangulat megteremtését. A bőrpadlók ötvözik a kemény padló (könnyű karbantartás, nem okoz allergiát, nem halmoznak fel porrészecskéket) és a puha padló (biztonság, kellemes tapintási érzés) előnyeit.  A bőr úsztatott padlók parafa alátéttel vannak ellátva a HDF tartólemez alsó oldalán. 

Weboldal

ibdesign.hu

Méta

A MÉTA Hungary Kft. az ország legnagyobb kád, zuhanykabin és jakuzzi bemutatótermében naprakészen, 600 m2-en várja az érdeklődőket a legfrissebb, idei trendekkel. A páratlan választék biztosítása mellett magas szintű műszaki szaktanácsadás keretein belül segítenek a MÉTA munkatársai a megfelelő megoldás kiválasztásában, legyen szó bármely elképzelésű fürdőszoba vagy otthoni wellness sziget kialakításában. Megbízható, profi szakembereik a kiváló M-ACRYL kádak és RADAWAY zuhanykabinok beépítésében is segítséget nyújtanak.

Nordinova Energy

A Nordinova Energy komplett villamosgépészeti megoldások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Legyen szó napelemrendszerekről, hővisszanyerő szellőztető rendszerről, elektromos fűtőtestekről, vagy elektromos padlófűtésről, az elsődleges szempontunk a hosszú (akár évtizedes) jótállás és élettartam, a magas minőség és a gyors telepíthetőség. Termékei között ADAX és ClimaStar fűtőtesteket, Comfort Heat elektromos padlófűtés rendszerek és UlicaSolar napelemek találhatóak meg.

Porcelanosa

A spanyol Porcelanosa gyár piacvezető a prémium minőségű burkolatok gyártásában. Világszerte több mint 400 bemutatóterme van 5 kontinensen, Madridtól Milánón és Párizson át, egészen New Yorkig. A cég hajtóereje az innováció és a tökéletességre való törekvés. Olyan időtálló szépségű, elegáns burkolatok megalkotója, amelyek minőségben és dizájnban egyaránt kiállják az idő próbáját. A cég környezettudatossága kora előtt jár nemcsak termékei gyártásában, de a gyárak tervezése, építése során is. A Porcelanosa exkluzív burkolatai elérhetők a Palatinus Fürdőszoba üzleteiben.

VIARPROFIL

A VIAR Kft. családi vállalkozásként 1992-ben alakult, mára a VIARPROFIL név pedig ismertté vált az élvédő kereskedelemben. A VIARPROFIL termékek stílusa, formája, tartóssága már önmagában megállja a helyét a profil piacon, de a saját tervezés, gyártás további garancia és elkötelezettség a hosszútávú minőségi kereskedelem mellett. Büszkék rá, hogy családi vállalkozásként egyre erősebb a pozíciójuk a profil piacon, és mindig újabb fejlesztésekkel tudják kínálatukat bővíteni.

Trilak

A PPG Trilak kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományra, erős, megbízható márkákra építve erősíti piacvezető pozícióját, irányt mutatva a magyar festékpiacon. Divatot és stílus teremtenek, szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtanak. Támogatják a rászorulókat, közintézményeket, helyi közösségeket. Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőséget teremtenek közvetlen környezetünkben.

 

marble