Nowy Styl

A Nowy Styl 30 éve segít az ügyfeleinek irodák, egészségügyi létesítmények, repterek, stadionok és más közösségi terek berendezésében. Szaktudásuknak, átfogó termékkínálatuknak és elkötelezettségüknek köszönhetően Európa piacvezető irodabútorgyártójává váltak. Küldetésük, hogy egészségesebb és élvezetesebb környezetet teremtsenek. Munkájukat szenvedéllyel és a környezet tiszteletben tartásával végzik.

Irodai és közösségi bútormegoldásaik, egyeztetett időpontban személyesen is megtekinthetők a budapesti bemutatótermükben.

Weboldal

www.nowystyl.hu

Elérhetőség

https://www.linkedin.com/company/nowy-styl-group/mycompany/
https://www.youtube.com/user/NowyStylGroup
https://www.facebook.com/NowyStyl
https://www.instagram.com/nowystylglobal/

ITT Találod

1133 Budapest, Váci út 116-118. Agora Tower 1 10. emelet

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Nowy Styl

A legnagyobb és legdominánsabb márka a Nowy Styl átfogó termék- és szolgáltatásportfóliójában. A Nowy Styl márka alatt megtalálhatóak székek, asztalok, ülőbútorok és még sok más bútormegoldás, amelyek segítségével átfogóan berendezhető egy iroda az ügyfél igényeinek, elképzeléseinek megfelelően.

Kusch+Co

A Kusch+Co egy világszerte ismert márka, mely híres a kiváló minőségéről, kivételes designjáról és a termináloknak, illetve egészségügyi létesítményeknek nyújtott speciális megoldásairól. Azzal, hogy a márka középpontjában az ember áll, a Kusch+Co azt a minőséget szeretné adni, amely valóban támogatja a dinamikus munkát és a hétköznapi környezetet, amelyben élünk. A márka 2019 óta a Nowy Styl csoporthoz tartozik.

 

marble