Nonoart

A Nonoart konyhastúdió 2007-ben nyitott meg Budapest szívében. Az alapítók tervezői múltja 1998-ra vezethető vissza, ezáltal már a kezdetekben is jellemző volt rájuk a kiforrott tervezési és kivitelezési profizmus. Több kiállításon is találkozhattak már a Nonoarttal a látogatók. Az idei személyes találkozásra a S/ALON BUDAPESTEN különlegesen lélekmelengető élményként vár a Nonoart csapata.

A tervezés kezdetén mindig fontos az egyén, akinek az otthonává válik az általuk tervezett konyha vagy enteriőr.  A 2021-es S/ALON-ra tervezett standnál figyelembe vették a mögöttük álló év alatt „otthon töltött tapasztalatokat”. Szeretnék bemutatni, hogyan lehet maximáslisan kihasználni úgy a teret, hogy megőrizzük az eleganciát is, ezáltal is még szerethetőbbé, kellemesebbé tenni otthonunkat. A színek, anyagok, konyhabútor, munkafelület, gépesítés, asztal, székek, extravagáns tálaló, beépített borhűtővel tervezett, gondosan összeválogatott anyagok összhatásával, konyha-étkező enteriőr bemutatásával szeretne a Nonoart maradandó és inspiráló élményt nyújtani.

Weboldal

nonoart.hu/

Elérhetőség

+36 1 269 3214
info@nonoart.hu
https://www.facebook.com/nonoart.hu
https://www.instagram.com/nonoartkonyhastudio/
https://www.youtube.com/channel/UChGw4N7pKTp0sCibDMjINpw

ITT Találod

1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 50.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Neolith

A NEOLITH páratlan eleganciája, időtálló megjelenése, a világ trendeket meghatározó szerepe már több éve magasan kiemelkedik a nagy táblás kerámia anyagokat gyártó cégek közül. Ha kell átformálja és újra gondolja a természet mintáit, hozzátéve azt az egyedülálló esszenciát, amit a NEOLITH brand képvisel világszerte. A spanyol kreativitás és innováció megjelenik a klasszikus és modern mintákban, így bármilyen enteriőrbe alkalmas a NEOLITH felhasználása, kültérre és beltérre egyaránt.

Miele

Ahol eggyé válik a konyha és a nappali, ott fontos a letisztult formavilág: könnyed visszafogottság, egyenes vonalvezetés, elegáns megjelenés fogantyúk nélkül.  A Miele ArtLine beépíthető készülékeit a teljes felületű üvegfrontok, integrált kijelzők, ragyogó színek jellemzik. A termékcsalád különféle funkciójú gépeket ölel fel, így lehetővé téve a teljes konyha egységes berendezését fogantyú nélküli készülékekkel.

 

marble