NezozeN

Az egyedi akril kő (Krion) és tömörfa bútorokra specializálódott Nezozen a piacon egyedülálló módon képes 3D íves formák életre hívására. Szakértelmünk a vállalati ügyfeleinknek szánt elegáns recepciós pultok és közösségi mosdók építésétől kezdve a magánlakások számára készült igényes konyhák és fürdőszobák megvalósításáig terjed.A feltörekvő magyar formaterméktervezőkkel is együttműködve számos díjnyertes alkotás büszke gyártója, ami az innovatív gyártástechnológia és a páratlan kézműves munka iránti elkötelezettségüket is jól mutatja.
 

Weboldal

nezozen.com/

Elérhetőség

https://www.instagram.com/nezozen/
https://www.facebook.com/NezozenCNC
https://www.linkedin.com/company/nezozen/

ITT Találod

2045 Törökbálint

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Krion

A Krion egy innovatív, meleg tapintású akril kő felület, amelyet a spanyol Porcelanosa fejlesztett ki. Természetes ásványi anyagokból és nagy ellenállású akril gyantából készül. Antibakteriális, nem porózus, megakadályozza a folyadékok beszívódását, tartós, könnyen karbantartható és tisztítható. Az anyag a fához hasonlóan vágható és alakítható, ami lehetővé teszi az egyedi formatervezést és látható illesztések nélküli gyártást. A különböző színekben, köztük jellegzetes fehér színben kapható Krion emellett 100%-ban újrahasznosítható, hozzájárulva a környezeti fenntarthatósághoz.

Socowoo

A Socowoo egy kreatív együttműködés a Nezozen és Juhos Lehel ipari formatervező között. 2016 óta dolgoznak együtt sikeresen, nagy elismertségnek örvendő projekteken. A márka egyesíti az innovatív tervezési módszerek és a hi-tech gyártási technikák terén szerzett tapasztalatainkat. Amikor elhatározták, hogy létrehoznak egy kortárs kollekciót otthonra és közterekre, és továbbra is együtt dolgoznak komplex tervezési projekteken, megszületett a Socowoo.
 

 

marble