Mobili Mania

A Mobili Mania több mint 20 éve építi termékportfólióját, mely mára garantálja, hogy magas minőséget, elegáns-stílusos, időtálló design márkákat kínálhat vásárlóinak. Szem előtt tartva a design trendek folyamatos változását, központban az időt álló design áll. A Mobili Maniánál fontos, hogy kínálatában jelen legyenek azok a kedvezőbb árfekvésű termékek is, melyek azoknak, akik először merészkednek a design világába, megadja azt a lehetőséget, hogy magas minőséget, odafigyelő tervezést kapjanak pénztárca barát áron. Kópiát nem, hanem eredeti design bútorokat forgalmaz! Mi az eredeti? Olyan bútorok, melyeket a tervező (vagy örökösei) engedélyével az a cég gyárt, amely arra a licence-t megkapta. A Mobili Mania hisz abban, hogy az eredetiség igazolja tulajdonosát, a hamis termékek forgalmazása és a silány minőség rossz fényt vet az azt kínáló cég hírnevére.

Weboldal

mobilimania.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

&tradition

Az &tradition portfóliójában található terméket innovatív anyaghasználat, művészi kézművesség és kortárs formatervezői gondolkodás kombinációja jellemzi. A cég egyedi bútor- és lámpakollekciója átível 1930-tól egészen napjainkig. A Verner Panton, Arne Jacobsen, Flemming Lassen és Jørn Utzon által tervezett bútorokat, lámpákat és kiegészítőket kortárs tervezők termékei egészítik ki, így alkotva egy egységes kollekciót, mely a múlt hagyományain támaszkodva a jelen igényeinek felel meg.

By Lassen

A 2008-ban alapított by Lassen vállalkozás azzal a céllal jött létre, hogy újra köztudatba emelje Mogens Lassen építész bútorait, kiegészítőit. A későbbiekben Mogens testvérének, Flemming Lassennek a munkáit is a kollekcióba emelték, melyet a by Lassen tervezői csapatának termékei egészítenek ki. A vállalkozás missziója a minőségi design képviselete, legyen az múltban terezett örökség vagy kortárs termék.

Cassina

A világhírű olasz bútorgyártó céget, a Cassinát mindig is az úttörő szemlélete vezette. Kollekciójában a múlt, jelen és jövő össszefonódik. Mindamellett, hogy az I Maestri kollekciójában a Cassina a 20. század legjelentősebb építészeinek nagy klasszikusait, a modernitás ikonjait hozza újra forgalomba, a Contemporary kollekciójában a kortárs design kiemelkedő tervezői kapnak helyet.

Fritz Hansen

A dán cég története 1872-re nyúlik vissza, amikor a bútorasztalos-mester Fritz Hansen megkapta kereskedelmi engedélyét Koppenhágában. Ezt követően 1885-ben indította el bútorgyártó cégét, melynek már a kezdetektől fogva védjegye lett a magas minőségű bútorok gyártása. A családi vállalkozásként indult és nemzetközileg elismert, exkluzív branddé vált Fritz Hansen a magas szintű kézműves mesterséget és magas fokú minőséget tartja elsődlegesnek.

Gubi

A Gubit 1967-ben alapította Gubi és Lisbeth Olsen, ma fiaik, Jacob és Sebastian vezetik a lámpákat, bútorokat és kiegészítőket gyártó vállalkozást. A cég fókuszában a rég elfelejtett bútorok és design ikonok felkutatása és a korszellemnek megfelelő újrainterpretálása áll. Mindemellett a Gubi kortárs tervezők új, formabontó munkáinak bemutatására és forgalmazására is törekszik. Ennek következtében kollekciójuk kissé eklektikus.

Rebel Walls

A 2012-ben alapított svéd tapétagyártó cég, a Rebel Walls termékeit a formabontó és újszerű mintákon túl az egyedi igényekre szabható méretezés teszi különlegessé. Termékkínálatukban található tapétáknak a képzelet sem szab határt. A digitális nyomtatással készülő tapétáknak hála minden falméretre egyénileg igazíthatjuk a kiválasztott mintákat, így biztosan a legszebb végeredményt kapjuk.

Viccarbe

A spanyol Viccarbe cég gyönyörű bútorai a mediterrán városban, Valenciában születnek meg. A kollekciójukban található termékeket innovatív elegancia és egyszerűség jellemezi, melyek egyszerre funkcionálisak és inspiratívak minden enteriőrben. Kínálatukban szereplő bútorok és kiegészítők egyaránt megállják helyüket magánlakásokban, irodákban, tárgyalótermekben, hotelekben, éttermekben, kávézókban, iskolákban és könyvtárakban is.

 

marble