Merkapt

A Merkapt Zrt. kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, 30 éves tapasztalattal a háta  mögött. A kereskedelmi vállalkozást alapító mérnökök a kezdetektől fogva igyekeztek a cég felépítésénél a szakmaiságot és a vásárlói igények komplexitását szem előtt tartani. A budapesti központ mellett az évek során mind az Épületgépészek Boltja kiskereskedelmi hálózat, mind a terítő nagykereskedelmi kiszolgálást végző vidéki raktáráruházak folyamatos fejlődést és növekedést értek el. Jelenleg Magyarországon 11 értékesítési pont működik, melyből 3 fürdőszobaszalonnal is rendelkezik.

Saját fejlesztésű termékeik bővítik a hazai kínálatot, gyártanak vékony rétegrendű padlófűtési rendszert Floortherm néven, Walltherm márkájú alacsony hőmérsékletű felületfűtési rendszerük szintén a saját gyártóüzemükben készül.

Weboldal

www.merkapt.hu

Elérhetőség

https://www.facebook.com/epuletgepesz
https://www.instagram.com/merkapt_epuletgepeszet/

ITT Találod

1106 Budapest Maglódi út 14b.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

RADECO

Radeco márka 1994 óta gyárt modern radiátorokat. A Radeco kínálatában a szabványos fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok mellett megtalálható a Design sorozat több mint 50 dekor radiátor modellje, melyek egyedi Radeco színekben és több mint 190 Ral színben is rendelhetők. Egyes Design fürdőszobai radiátorokat a hagyományos acélcsövek mellett természetes kővel, üveggel és acéllemezekkel is gyártja. A kínálatunkban a törölközőszárítós radiátorok mellett megtalálhatók a fürdőszobai tartozékok és kiegészítők is: fűtőpatronok, tartók és felszerelési csomagok, szelepek és törölközőtartók.

Weboldal

www.radeco.hu

Villeroy & Boch

Négy forma, kilenc szín, több ezer lehetőség: az Artis a színek széles skálájában kapható, hogy minden ízlést kielégítsen, a merész kijelentésektől a finom kiemelésekig a fürdőszobában. Legyen szó merész bordeaux-i vagy finom semleges színekről – a feltűnő, felületre szerelhető mosdók mindig szemet gyönyörködtetnek.

Perfect Design Bútor

A Perfect Design 2014 óta dinamikusan fejlődő családi cég, melynek fő profilja a lakberendezési termékek online kereskedelme. A vásárlóknak színvonalas kiszolgálást biztosít, különös figyelmet fordítva a vásárlók maximális elégedettségére. A folyamatosan bővülő kínálatban megtalálhatók étkezőasztalok, székek, irodabútorok, fotelek, dohányzóasztalok, lámpák valamint kültéri bútorok is.

 

marble