MaxCity

A MaxCity Lakberendezési Áruház 30.000 négyzetméteren, közel 100 üzlettel és több száz forgalmazott márkával, Magyarországon egyedülálló kínálattal várja a látogatókat. A MaxCityből tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától és a fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hideg- és melegburkolat, szőnyeg, lakástextil, tároló bútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, jacuzzi és szauna, illetve számos kiegészítő megtalálható az áruházban, minden stílusban, a klasszikustól a legmodernebb design bútorokig.

Weboldal

www.maxcity.hu/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bang & Olufsen

A világ egyik legikonikusabb audio-vizuális márkája, a Bang & Olufsen több mint 90 éve vezető szerepet tölt be a design, a technológia és az innováció területein. Minden 1925-ben kezdődött, amikor két mérnök, Peter Bang and Svend Olufsen rádiókat kezdett el tervezni és gyártani az Olufsen család házának padlásán. A ’Bang & Olufsen’ céget ugyanabban az évben alapították. Az Olufsen birtok padlásán született álmokból folyamatos megújulásra, kiváló minőségre, egyedi formatervezésre és komoly teljesítményre épülő valóság lett.

IDdesign

Az IDdesign a legnagyobb dán, újító szellemű lakberendezési áruházlánc, üzletei a világ számos pontján megtalálhatók. Európában Dánián kívül először Törökbálinton, a MAXCity áruházban, majd Budapest szívében, a Váci úton nyílt bemutatóterem. Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű bútorokból és kiegészítőkből áll. Itt minden megtalálható, ami egy lakás berendezéséhez szükséges. Az IDdesign nem csak saját bútorokat árul, hanem több, magas minőségi kategóriát képviselő márka termékeit is, mind a bútorok, mind a lakberendezés területéről.

KARE

A KARE márka szinte már nem is egy márka, hanem egy szimbóluma azoknak az ötleteknek, amik különlegesek, egyediek, mentesek mindenféle megszokott, unalmas dologtól. 1981 óta lepi meg rajongóit páratlan és kifogyhatatlan ötletekkel. Legyen szó bútorokról, lámpákról, vagy kiegészítőkről, a KARE szenvedélye a design iránt kimeríthetetlen.

Nostalgia Shop

A “Nostalgia Shop” elnevezés hűen tükrözi az üzlet választékát. Bútoraik, csakúgy mint lámpáik és dekorációs kiegészítőik, valamint ajándéktárgyaik a kézműipar szószólói, a kényelem és otthonosság remekei a boldog békeidők hangulatával. Azonban a Nostalgia Shop kínálatában épp úgy szerepelnek modern, letisztult formavilágú bútorok és kiegészítők is.

Parador

A Parador rendkívül széles kínálattal, mint például készparketta, laminált padló, Modular ONE, vinyl burkolatok-, a klasszikus hagyományok őrzése mellett, a jelen kor modern életérzését biztosítja. A gyártó a prémium minőséghez a stílusos designt, a természetes megjelenést és a professzionális gyártástechnológiát társítja. A Parador a design élvonalába tartozó olyan tervezők együttműködését nyerte el, mint Zaha Hadid, Karim Rashid vagy Hadi Teherani.

Svia Gallery

A Svia Gallery a kiállított képek mellett személyre szabott egyedi festményeket készít megrendelésre. Vásárló fókuszát szem előtt tartva legfőbb célja, 
hogy megálmodja és elkészítsa az adott térbe leginkább passzoló alkotást számos stílusban, bármilyen színben vagy méretben.

TH Design

A TH Design Lakberendezési Stúdió egy 55 éve alapított családi vállalkozás, ami világszerte forgalmazott modern, minőségi termékeket kínál számos ismert márkától, mint pl. Philipp Selva, CattelanItalia, DitreItalia, Bontempi, Calligaris, Pianca, Twils, stb. Vezérelvük, éppen ezért, vásárlóik örömére létrehozott élvezhető életterek kialakítása a konyhában, étkezőben, nappaliban, hálószobában és akár a gardrób szobában is. Fontosnak tartják a formák és színek harmóniáját, a kényelmet és praktikumot, a minőséget és az elérhető árakat. Bemutatótermükben műszaki és fogalmi szakértelem kapcsolódik a tervezők kreativitásával és a mai kor technológiáival.

 

marble