Ligetikarman.design

A Ligetikarman.design 2006-ban nyitotta meg a Nobilia konyhastúdiót, majd ügyfeleik kérésére kezdtek el más bútorokat is forgalmazni, hisz egy lakásba nem csak konyha kell. Éveken keresztül keresték a nekik megfelelő márkákat, cégeket, mert ugyanazt a minőséget szerették volna ügyfeleiknek biztosítani, amit a Nobilia is nyújt. 2017-ben találtak rá a Miotto Designra, mely teljesen beleillett a Ligetikarman.design profiljába, ekkor indult a teljes lakberendezési tanácsadással és értékesítéssel a ligetikarman.design. Céljuk, hogy a legújabb trendeket tegyék elérhetővé ügyfeleik számára kiváló minőségben, mégis elérhető áron.

Weboldal

www.ligetikarman.design/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Nobilia

A vállalat 70. évében a nobilia új értékesítési rekordot ért el, 1 018,4 millió euró forgalommal, és 15 egymást követő évben elért folyamatos növekedéssel. Ezzel a nobilia ismét bővült, és megerősítette piaci vezető pozícióját. A két gyártelep összesen több mint 630 000 konyhát termel évente.

Miotto Design

A MIOTTO célja, hogy finom, kiegyensúlyozott formatervezésű, kiváló minőségű részletekkel, és a világ vezető tervezési termékeinek szellemében teljes életkoncepciót nyújtson. A MIOTTO Design a világ minden tájáról trendeket és stílusokat testesít meg. Lényegében elegáns, időtlen báj és tökéletesség érzelmeit idézi elő.

 

marble