Lesz-Müllek Art

A Lesz-Müllek Art független művészeti stúdiót 2019-ben a Közel-Keleten (Dhahran, Szaúd-Arábiai Királyság) Lesz-Müllek Bernadett magyar művész alapította, saját kortárs, leginkább absztrakt műalkotásainak népszerűsítésére. A művész és a stúdió több különböző művészeti show-n és kiállításon képviseltette már magát a régióban. 2021-ben azonban Bernadett áttette stúdiójának székhelyét Budapestre, igy már itthon is elérhetőek festményei.

A Lesz-Müllek Art legfőbb küldetése, hogy a képzőművészetet közelebb hozza a közönséghez. A művész festményei elsősorban azoknak a kifinomult ízlésű, a modern művészetek iránt érdeklődő embereknek szólnak, akik műalkotások segítségével szeretnék személyessé varázsolni az őket körülvevő tereket. A Lesz-Müllek Art festmények leginkább a modern, nonfiguratív absztrakt kategóriába sorolhatóak, ahol a főszerepet a színek és textúrák, valamint azok egymással alkotott harmóniája kapja.

Kész festmények mellett, egyedi igényekhez szabott alkotások rendelésére is lehetőség van, amikor kimondottan az adott tér paramétereit figyelembe véve, az enteriőrben fellelhető tónusok, árnyalatok is megjelenhetnek az alkotáson, ezzel is tovább fokozva a harmóniát az adott tér hangulatában. Épp ezért nincs két egyforma alkotás, minden festményt gondos egyedi tervezés alapján, ugyanakkor saját művészi világát is beleszőve készít el Bernadett. 

Weboldal

www.leszmullekart.com

Elérhetőség

info@leszmullekart.com
https://www.facebook.com/Leszmullekart
https://www.instagram.com/leszmullekart/

 

marble