Kávé és Hűtő Profi

A Kávé & Hűtő Profi Kft. kizárólagos magyarországi importőre a Liebherr hűtőknek, Dyson porszívóknak/ventilátoroknak és a Jura full automata kávéfőzőknek. Mindhárom márka a prémium szegmenst képviseli termékeivel, s évente jelentkezik innovatív, a szegmenst megújító és megalapozó technológiáikkal. A hazai tulajdonban lévő vállalkozás a S/ALON BUDAPEST kiállításon a Liebherr beépíthető borhűtőjével, illetve a szivarok számára tökéletes klímát biztosító, kompakt kialakítású humidorával, a Dyson intelligens légtisztító toronyventilátorával, valamint a Jura letisztult eleganciát és funkcionalitást megtestesítő S8 fullautomata kávéfőzőjével képviselteti magát.

Weboldal

www.premiumshop24.hu/

Elérhetőség

1118 Budapest , Budaörsi út 46.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Liebherr

A Liebherr hűtő- és fagyasztókészülékei évtizedek óta minőséget, megbízhatóságot és hosszú élettartamot képviselnek. Az innovatív technológiáknak és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően készülékeink különösen komfortosak és energiahatékonyak.

Jura

A több mint 80 éves múltra visszatekintő svájci Jura termékei a reggeli kávézás rituáléját emelik magasabb szintre. Könnyen használható, tartós és elegáns automata kávégépeik mindennapi luxust csempésznek az otthononokba.

Dyson

A Dyson készülékek értékállóságban, teljesítményben és hatékonyságban a legmagasabb minőséget képviselik. A porzsák nélküli porszívó és a lapát nélküli ventilátor feltalálója, James Dyson által alapított vállalat ma 65 országban, több mint 1 000 mérnök segítségével dolgozik a jövő megoldásain.

Weboldal

www.dyson.hu