Kamex Group

A Kamex Group a hazai belsőépítészet és bútoripar számára mint a tolóajtószerkezetek specialistája ismert. A minőségi termékek forgalmazása fontos számukra, ezért a RAUMPLUS rendszerek kiemelt helyet foglalnak el választékukban, hiszen a RAUMPLUS tolóajtók formatervükben, műszaki megoldásaikban, valamint minőségükben prémium kategóriát képviselnek. A lakások és irodák belső tereinek elválasztása, vagy a gardróbok kialakítása a legmagasabb színvonalon történhet meg a legfrissebb formaterv alkalmazásával, amely találkozik megrendelőik egyedi igényeivel.

A KAMEX a gyártási minőség magas színvonalának megtartása érdekében a RAUMPLUS termékeit a telephelyén dolgozza fel. Az általuk legyártott, szerelésre kész vagy készajtó formájában elérhető termékek beszerelését kiemelt RAUMPLUS partnereik végzik. Az ő tevékenységi körükbe tartozik a felmérés, formaterv elkészítése, a végfelhasználókkal történő kapcsolattartás a projekt indulásától a megvalósulásig.

Weboldal

kamex.raumplus.hu

Elérhetőség

+36 30 356 7861
info@kamex.co.hu
https://www.facebook.com/raumplus.hungary

ITT Találod

8900 Zalaegerszeg, Hock János utca 51.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

raumplus

A raumplus egyedi tolóajtók, térelválasztók és gardróbrendszerek gyártója. Brémai székhelyű vállalat, rugalmasan tudnak gyártani mindent, az egyedi daraboktól a nagy mennyiségekig. Sikertörténetük három generáción átível. A márka folyamatos sikere és növekedése ellenére a raumplus továbbra is kiáll az alapítás évei óta fennálló etikai elvek mellett, amelyek a vállalaton belül a márka állandó alkotóelemeként kerültek meghatározásra: ügyfélbarátság, sokszínűség, kompromisszumok nélküli minőség és szakértelem.

 

marble