Innoconcept

Az InnoConcept az igazi otthon hangulatát exkluzív loft környezetben jeleníti meg, a legújabb trendeknek megfelelő design bútorokkal és kiegészítőkkel. Városi környezet, időtálló formák, kortárs dizájn, kreativitás – ezek azok a fogalmak, amelyek meghatározzák az InnoConcept szemléletét. A „zöld gondolat” elkötelezett híveiként a természetes anyagokban hisz. Nem forgalmaz olyan termékeket, amelyek nehéz fémeket, vagy veszélyes kémiai anyagokat tartalmaznak, vagy készítésük közben az ózont károsító gázokat használtak fel. Természetes anyagokból minőségi darabokat – ez az alap, amit kínálunk. Termékpalettánk dán, német és olasz gyártók prémium termékeit sorakoztatja fel.

Élő kapcsolat az emberekkel és a környezettel – ennek a megteremtésére törekszik. Gondolkodjunk, beszélgessünk, vagy akár alkossunk együtt! A lehetőségek adottak: az Innoconcept bemutatóterme akár rendezvények különleges helyszínéül is szolgálhat.

Weboldal

innoconcept.hu

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bolia

Inspiráló, természetes anyagokból készített egyedi bútorok dán tervezőktől, európai gyárakból. A Bolia bútorokat készít, de nem a szó hagyományos értelmében. Egy cég, amely arra törekszik, hogy ne csak bútorokat és kiegészítőket, hanem egy sajátos életszemléletet is átadjon. Aki belép a Bolia világába, az nagy gondossággal és szeretettel tervezett és környezettudatos szemlélettel elkészített, kényelmes bútorokat és ötletes kollekciókat talál.

Flexlux

A dán gyártó luxusfoteljei azt a kényelmet adják meg, amire mindenki vágyik; az emberi test vonalaihoz, súlyához jól illeszkedő, ezért rendkívül kényelmes bútor megjelenésében rácáfol arra a közhelyre, hogy egy kényelmes fotelnek feltétlenül robosztusnak is kell lennie. Az elegáns, könnyed FLEXLUX luxusfotel a modern és klasszikus enteriőröknek egyaránt üde színfoltja lehet.