Indagroup

Az Indagroup alapító tulajdonosa Pozsonyi József belsőépítész, formatervező. A cég nem csupán a tervezési, hanem minden lebonyolítással kapcsolatos projektmenedzsment feladatot is átvállal a megbízótól. 30 éves tervezői tapasztalatukat folyamatos ismeretszerzéssel és innovatív megoldásokkal gazdagítják, hogy minél jobban kiszolgálhassák ügyfeleik egyedi igényeit. Erre kiváló példa a 3D nyomtatás alkalmazása egyedi termékek tervezésére és kivitelezésére. Referenciáik széles tárházában szerepel kis stúdiólakás, nagypolgári otthon, családi ház és szálloda is. Kis projektektől az egészen nagyokig mindenben fantáziát látnak.

Weboldal

indagroup.hu/

Elérhetőség

+36 20 967 6265
mail.indagroup@gmail.com
https://www.facebook.com/Indagroup/
https://www.instagram.com/indagroup_kft/

ITT Találod

2045 Törökbálint Tópark utca 1/A

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bretz

Egy életérzést teremtenek a Bretz bútorok. A híres, immáron 120 éves német, kuriózumnak számító márka bútorai figyelemfelkeltő megjelenésükkel mindenkit magukkal ragadnak. Nem titok, ez a termék szereti a bátor, merész és vad kombinációkat, de a lágyabb, elegáns variációk is elérhetők.

SLAMP

Igazi olasz design, formabontó lámpaburák. Egyedi precíz tervezés, minden lámpacsalád egy saját történetet rejt magában. Aki az egyediségre vágyik az a SLAMP-nél ezt megtalálja.

Tonelli Design

A kísérletezés és a kutatások iránti szenvedélyből született meg a ’80-as években a Tonelli, mely mára üveg bútoraival és kiegészítőivel a design világának egyik referenciapontjává vált. Filozófiája a hagyomány és az innováció harmóniájára épül, mely a különleges és minőségi anyagok iránti szenvedéllyel kiegészülve hirdeti az üveg kultúráját és értékét.

 

marble