Indagroup

Az Indagroup alapító tulajdonosa Pozsonyi József belsőépítész, formatervező. A cég nem csupán a tervezési, hanem minden lebonyolítással kapcsolatos projektmenedzsment feladatot is átvállal a megbízótól. 30 éves tervezői tapasztalatukat folyamatos ismeretszerzéssel és innovatív megoldásokkal gazdagítják, hogy minél jobban kiszolgálhassák ügyfeleik egyedi igényeit. Erre kiváló példa a 3D nyomtatás alkalmazása egyedi termékek tervezésére és kivitelezésére. Referenciáik széles tárházában szerepel kis stúdiólakás, nagypolgári otthon, családi ház és szálloda is. Kis projektektől az egészen nagyokig mindenben fantáziát látnak.

Weboldal

indagroup.hu/

Elérhetőség

2045 Törökbálint Tópark utca 1/A

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bretz

Egy életérzést teremtenek a Bretz bútorok. A híres, immáron 120 éves német, kuriózumnak számító márka bútorai figyelemfelkeltő megjelenésükkel mindenkit magukkal ragadnak. Nem titok, ez a termék szereti a bátor, merész és vad kombinációkat, de a lágyabb, elegáns variációk is elérhetők.

SLAMP

Igazi olasz design, formabontó lámpaburák. Egyedi precíz tervezés, minden lámpacsalád egy saját történetet rejt magában. Aki az egyediségre vágyik az a SLAMP-nél ezt megtalálja.

Presotto

A Presotto hírneve a hagyományos, kiváló minőségű kivitelezésen alapuló identitása erősségének köszönhető. A Presotto bátran választotta a legnehezebb utat: az innovációt. 1964 óta a kreativitás, az intuíció, a kíváncsiság, az optimizmus, a kísérletezés és a gyors adaptáció kísérte az új globális piacokon. Mindig egy lépéssel mindenki előtt.