Indagroup

Az Indagroup alapító tulajdonosa Pozsonyi József belsőépítész, formatervező. A cég nem csupán a tervezési, hanem minden lebonyolítással kapcsolatos projektmenedzsment feladatot is átvállal a megbízótól. 30 éves tervezői tapasztalatukat folyamatos ismeretszerzéssel és innovatív megoldásokkal gazdagítják, hogy minél jobban kiszolgálhassák ügyfeleik egyedi igényeit. Erre kiváló példa a 3D nyomtatás alkalmazása egyedi termékek tervezésére és kivitelezésére. Referenciáik széles tárházában szerepel kis stúdiólakás, nagypolgári otthon, családi ház és szálloda is. Kis projektektől az egészen nagyokig mindenben fantáziát látnak.

Weboldal

indagroup.hu/

Elérhetőség

+36 20 967 6265
mail.indagroup@gmail.com
https://www.facebook.com/Indagroup/
https://www.instagram.com/indagroup_kft/

ITT Találod

2045 Törökbálint Tópark utca 1/A

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Bretz

Egy életérzést teremtenek a Bretz bútorok. A híres, immáron 120 éves német, kuriózumnak számító márka bútorai figyelemfelkeltő megjelenésükkel mindenkit magukkal ragadnak. Nem titok, ez a termék szereti a bátor, merész és vad kombinációkat, de a lágyabb, elegáns variációk is elérhetők.

SLAMP

Igazi olasz design, formabontó lámpaburák. Egyedi precíz tervezés, minden lámpacsalád egy saját történetet rejt magában. Aki az egyediségre vágyik az a SLAMP-nél ezt megtalálja.

Presotto

A Presotto hírneve a hagyományos, kiváló minőségű kivitelezésen alapuló identitása erősségének köszönhető. A Presotto bátran választotta a legnehezebb utat: az innovációt. 1964 óta a kreativitás, az intuíció, a kíváncsiság, az optimizmus, a kísérletezés és a gyors adaptáció kísérte az új globális piacokon. Mindig egy lépéssel mindenki előtt.

Tonelli Design

A kísérletezés és a kutatások iránti szenvedélyből született meg a ’80-as években a Tonelli, mely mára üveg bútoraival és kiegészítőivel a design világának egyik referenciapontjává vált. Filozófiája a hagyomány és az innováció harmóniájára épül, mely a különleges és minőségi anyagok iránti szenvedéllyel kiegészülve hirdeti az üveg kultúráját és értékét.

Old Line

Az Old Line története több mint 40 évre tekint vissza. A márka nemcsak a kézi munka értékeire, hanem a kabinetgyártás hagyományaira és a kézművesség iránti szenvedélyre épül. Ennek az ősi mesterségnek a szeretete és a márka öröksége segít az Old Line csapatának, hogy az anyagok költészetét helyesen értelmezze, és így hozzon létre egyszerű konyhák helyett valódi, élményekkel teli életteret.

Rossini

A Rossini filozófiájában a minőség egyet jelent a vásárlók elégedettségével, hűségével és a páratlan termékpaletta és üzleti partnerek által fűtött folyamatos fejlődéssel. Minden Rossini kanapé egyedi a maga módján: a legkiválóbb olasz mesterek felügyelik a gyártási folyamatot a bőrvágástól kezdve a varrásig és kárpitozásig. A Rossini termékeinél a tökéletességre való törekvés nem ismer határokat, ezzel képviselve az olasz luxus legjavát.

Natisa

A Natisa egy ízig-vérig olasz cég, amely a megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy nemzetközi szinten is versenyképes, innovatív portfólióval rendelkezzen, amelyet az új kihívások legyőzése érdekében a legújabb technológiai innovációk segítségével folyamatosan fejlesztenek. Ez a rugalmasságuk valódi értékké válik az Olaszországban gyártott termékkínálatukban, amely a Natisa nevében egy világszinten elismert designkultúrát képvisel.

Oty Light

Ahogy a brand alapítói, Andrea és Simone tartja, az Oty több egy egyszerű fény- és designélménynél: az Oty egy utazás az építészeten és a fenntartható technológiákon keresztül. Az Oty ezzel együtt egy apa fiai iránt érzett szeretetének a gyümölcse - Eugenio szeretetének, amely az évek során valódi alkotói örökséggé alakult.

 

marble