Hansgrohe

A Hansgrohe minőség egyet jelent a könnyű kezelhetőséggel, az intelligens működéssel, az egyszerű szereléssel és a valódi értéktöbbletet adó, innovatív technológiákkal. Az esőztetőtől a digitálisan vezérelt XXL zuhanyélvezetig: a fekete-erdői ötletgyárból származó találmányok már 1901 óta meghatározzák a világ fürdőszobáinak világát.

A 146 országban jelen lévő 34 társasággal és 21 képviselettel a vállalat globális alakítója a szaniteriparnak. A vállalat termékeinek gyártása továbbra is főként Schiltach-ban és Offenburg-ban folyik, ami ékes bizonyítéka a „Made in Germany" hitvallásnak. A Hansgrohe számára a dizájn nem ízlés kérdése, hanem beállítottság. A Phoenix Design többszörösen kitüntetett nemzetközi csapatával együttműködésben folyamatosan kiváló alkotásokon dolgoznak. A formának és a funkciónak karöltve kell járnia, hogy olyan termékek születhessenek, amelyek kiemelkedő minősége lenyűgöző, és egyúttal az esztétikai színvonalat is újrateremtik.

A Hansgrohe csoport termékeit immár 500 alkalommal díjazták, és 50 nemzetközi dizájndíjat nyertek el. Az iF Company Ranking 2017-es rangsorában a Hansgrohe csoport jelenleg a 6. helyen áll, ezzel a legmagasabb helyezést érve el az iparágban.

Weboldal

www.hansgrohe.hu