freeform x Szauder Dávid

Bolgár Eszter és Csitári Tímea, a freeform alapítótagjai és kreatívjai. Szerteágazó tudáshátterük a belsőépítészetben ér össze. Eszter művészettörténész, kulturális menedzser és szakújságíró, Timi munkatér specialista és gazdasági tanácsadó. Szabad alkotói formációjuk egyik célja és motivációja az együttműködés hozzájuk hasonlóan sokoldalú és nyitott gondolkodású alkotókkal.

Timi és Eszter, belsőépítész tanulmányaik során találkoztak. Közös munkáik sikerének kulcsa, hogy hasonló a látásmódjuk, ugyanakkor más-más szemszögből tekintenek egy feladatra, ezért jól egészítik ki egymást.

A freeform Szauder Dáviddal közösen a Flower Power tervezői pályázat nyerteseként mutatkozik be a S/ALON BUDAPEST 2023 eseményen.

DREAM COME TRUE című koncepciójukat Szauder Dávid, Berlinben élő magyar médiaművész munkáihoz hangolták. Dávid alkotásait a legrangosabb művészeti fesztiválokon mutatják be. Egyedülálló fénymobilja, a Moholy nyomán készült Fénymodulátor, a budapesti Light Art Museumban tekinthető meg. Figyelme az utóbbi években fordult a mesterséges intelligencia (MI) felé. Kiapadhatatlan fantáziájának köszönhetően napi szinten gyárt vizuális tartalmakat az MI felhasználásával. Digitális grafikái meghökkentőek, álomszerűek, ugyanakkor hiperrealisztikusan valóságosak.

 

Elérhetőség

https://www.instagram.com/freeform.ourcollective/
https://www.facebook.com/freeform.ourcollective
https://www.instagram.com/davidszauder

 

marble