f i l o c o n c e p t

Haberland Filoména lakberendező és stylist. Inspirációjának legfőbb forrása a természet, így fontosnak tartja a környezettudatos szemléletmódot, ami nem csupán az időtálló berendezésben, a felhasznált és/vagy újrahasznosított alapanyagok magas minőségében mutatkozik meg, hanem a funkcionalitást, modularitást is szem előtt tartó tervezésben.

Leginkább a japandi stílust képviseli, ahol a természet adta anyagokat, formákat, struktúrákat helyezi előtérbe, de ha egy meghökkentő, eklektikus, figyelemfelkeltő tér megalkotása a cél, abban is örömmel vesz részt, főleg, ha az általa képviselt alapelvek érvényesülhetnek.

Műszaki alapismereteit a Junior Art Centerben eltöltött évei alatt szerezte, miközben részt vett olyan építkezéseken - többek közt a saját háza teljes belsőépítészeti tervezésében és kivitelezésében -, ahol nem csak tervezőként, de művezetőként is szerepet vállalt. Belsőépítészeti és home styling munkái leginkább a lakóépületek tervezésére terjednek ki, ezen kívül reklámban, magazinok oldalain, hazai design márkák social media felületein találkozhattál vele. 2022-ben a Glamour Women of the Year díjra jelölték.

A Haberland Filoména Bager Nórával együtt a Flower Power tervezői pályázat nyerteseként mutatkozik be a S/ALON BUDAPEST 2023 eseményen.

Elérhetőség

https://www.instagram.com/filoconcept/
https://www.instagram.com/haberlandshouse/

 

marble