Etrea Interiors

Tóth Martina lakberendező és látványtervező. Az élet sokszínűsége, a művészetek szeretete és a kihívások inspirálják. Szenvedéllyel keresi a rendkívüli tárgyakat, melyek mások számára láthatatlanok. Martina művészetek iránti szeretetéből született meg az Etrea Interiors lakberendezési stúdió. Magas szintű kreativitással, egyedi bútorok tervezésével a figyelemre méltó belső terek létrehozása érdekében, az ügyfelek igényeire szabottan, a funkcionalitást szem előtt tartva dolgozik minden projekten.

Profiluk között lakóépületek, irodák, kereskedelmi terek teljes körű lakberendezési és látványtervezési munkáit vállalják a legkülönbözőbb stílusokban a személyes kézlenyomat beemelésével.

Számára a fő hangsúly az innovatív tervezésen alapul, úgy hogy a megalkotott terek lépést tartsanak a trendekkel és stílusokkal, miközben hosszú élettartamúak, amikben a funkció és esztétikum kéz a kézben jár. Célja, hogy minden projekt egyedi és időtálló legyen, a közös úton inspirálja ügyfeleit, az eredmény végül pedig felülmúlja az elvárásokat.

Az Etrea Interiors a Flower Power tervezői pályázat nyerteseként mutatkozik be a S/ALON BUDAPEST 2023 eseményen.

Elérhetőség

https://www.facebook.com/etrea.interiors/

 

marble