Épül

Az ÉPÜL Kft. fővállalkozói építőipari kivitelező vállalkozás. Közel 20 éve a hagyományos építéstechnológiák mellett, az építőipar palettáján megjelenő teljesen új építési technológiákkal is építenek. Fő tevékenységük elsősorban a lakóépületek teljes körű létrehozása, a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig, de az épület-felújítások teljes spektrumát is átfogják.

Kivitelezői rugalmasságuk hívta életre a megbízóik sokszor rendkívül rövid határidőt kívánó igényei mentén legújabb üzletágukat, a belsőépítészetet. A lakás enteriőrök végső kialakításán dolgozva kezdték alkalmazni az akrilt, mint építőanyagot konyhákban, étkezőkben, fürdőszobákban és kiegészítő bútorokat gyártva, szobákban is.

Az akril lapok teljes keresztmetszetükben sav-, lúg-, és vegyszerállók. Szakszerűen elcsiszolt, vagyis teljesen sima és hézagmentes felület kialakítása megakadályozza a gombák, baktériumok megtelepedését, penész kialakulását, még az európai élelmiszerbiztonsági követelményeknek is megfelel az alkalmazott anyaguk. Így, élelmiszerrel közvetlenül érintkezhet, toxikus anyagot nem bocsát ki magából, és nem is enged magába szívódni semmit, még a vörösbor sem hagy nyomot az anyag felületén.

Az akril-lap homogén anyag, teljes keresztmetszetében, így teljesen vízzáró. A szakszerű és pontos megmunkálás, vagyis a több elemből összeillesztett és ragasztott termékek illesztései, toldásai is észrevehetetlenek, ezért fürdőszoba teljes bútorzata megépíthető ebből az anyagból! Óriási előnye, hogy könnyen javítható, a beépített szaniter cserélhető. Beépített állapotában bármikor újra polírozható, így e hátrányos tulajdonsága gyakorlatilag érvényét is veszti. A kopásállósága megfelelő, a kifejezetten nagy igénybevételnek kitett pultokat akár évenkénti felcsiszolással megújíthatjuk, de az apró karcolásokat és sérüléseket is könnyedén eltüntethetjük.

Az akril lapokból készült termékeik megjelenésének módja határtalan, számtalan lehetőség rejlik a könnyű hajlíthatósága okán, ezért a sarkok, élek nélküli tervezés és kivitelezés korlátlanul megvalósítható. Ez újabb előnyöket biztosít az exkluzív terekben elhelyezett bútorok, tárgyak és kiegészítők esetében a sérülés és baleset elkerülésének érdekében.

Palettájuk:

  • Konyhai munkalapok és bútorok
  • Fürdőszobai szaniterek és bútorok
  • Enteriőr bútorok és kiegészítők
  • Intézmények (irodák, éttermek, szállodák) bútorai és berendezései
  • Óvodai bútorzat és berendezés
  • Hajók, lakóautók bútorai és berendezései
  • Épületek homlokzatfelületei

Weboldal

www.epul.hu/

Elérhetőség

info@epul.hu

ITT Találod

H-1163 Budapest, Feldebrő utca 7.

 

marble