CODE

Sokan úgy ismerhetik őket, mint a Code, az olasz design bútorok forgalmazója. Az elmúlt években azonban sokat dolgoztak azon, hogy ne csak az értékesítőt lássák bennük, hanem a szaktudást és az ügyfélközpontú tervezői hozzáállást. Missziójuk, hogy világszínvonalú termékeket és szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleik számára. Mindezek mellett idén büszkén mutatják be közel 1400 négyzetméteren Európa egyik legnagyobb multi-brand üzletét, ahol olyan grandiózus márkák, mint a Minotti, B&B Italia, Maxalto, Cassina, Porro, Arclinea és Antonio Lupi bemutatása mellett a showroom megtervezése és kialakítása is az ő csapatukat dicséri.

Weboldal

codeshowroom.com

Elérhetőség

+36 1 267 0312
info@codeshowroom.com
https://www.facebook.com/CodeShowroom
https://www.instagram.com/codeshowroom/

ITT Találod

1054 Budapest, Aulich utca 1.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Antonio Lupi

Egy igazán sikeres és értékálló olasz családi vállalkozás eredménye, amely a fürdőszobák mellett innovatív anyagokat és kialakításokat is tervez. Az Antonio Lupit az elegancia, a letisztult formák, az anyagkutatás és a technológia kvintesszenciája jellemzi.

CC Tapis

Francia gyökerekkel, olasz székhellyel és nepáli gyárral rendelkező cég. A modern, kézi csomózású szőnyegeket többek között olyan kivételes tehetségek álmodják meg, mint Bethan Laura Wood, Patricia Urquiola és Garth Roberts. A cc-tapis messze nem a tömegtermelésről szól, hanem személyre szabott szolgáltatást nyújt azoknak, akik értik és élvezik a csúcskategóriás termékeket, ahol a három hónapos gyártási idő az örök kultúra történetét tartalmazza.

Cassina

A Cassina a csúcskategóriás design bútorok gyártására specializálódott olasz cég. Az 1920-as években megálmodott márka nevéhez fűződik a kor legfontosabb designer nevei, Pierre Jeanneret és Charlotte Perriand. Így az általuk tervezett Le Corbusier kollekció napjainkban is kizárólag a Cassina kínálatából érhető el.

Kerakoll Design House

Az a cég, ahol tökéletesen sikerült integrálni az innovatív anyagok - mint a cement és gyanta - mellett a kézzel megmunkált fát, a festékeket egy egyedi színpalettán. A Piero Lissoni által tervezett Warm collection névvel ellátott színskála okkal tette népszerűvé a márkát. 10 egyedi szín közül választhatunk, ami tökéletesen fed minden felületet, legyen az fa, kerámia vagy beton.

 

marble