CODE Group

Budapest belvárosában 26 évvel ezelőtt jelent meg a CODE Group elődje, amely az évek során a hazai enteriőrdesign szcéna megkerülhetetlen szereplőjévé nőtte ki magát. A nemzetközi prémium design márkák legjava egy utánozhatatlan térben, 1400 m2-en kápráztatja el a látogatókat, akik így testközelből is megismerhetik a kortárs enteriőr- és bútordesign legfontosabb képviselőit. A CODE az örökérvényűség szolgálatában a minőségi tervezésre és az időtlen megjelenésre teszi a hangsúlyt egy emberközpontú, személyes térben.

Weboldal

codeshowroom.com

Elérhetőség

+36 1 267 0312
info@codeshowroom.com
https://www.facebook.com/CodeShowroom
https://www.instagram.com/codeshowroom/

ITT Találod

1054 Budapest, Aulich utca 1.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Antonio Lupi

Egy igazán sikeres és értékálló olasz családi vállalkozás eredménye, amely a fürdőszobák mellett innovatív anyagokat és kialakításokat is tervez. Az Antonio Lupit az elegancia, a letisztult formák, az anyagkutatás és a technológia kvintesszenciája jellemzi.

CC Tapis

Francia gyökerekkel, olasz székhellyel és nepáli gyárral rendelkező cég. A modern, kézi csomózású szőnyegeket többek között olyan kivételes tehetségek álmodják meg, mint Bethan Laura Wood, Patricia Urquiola és Garth Roberts. A cc-tapis messze nem a tömegtermelésről szól, hanem személyre szabott szolgáltatást nyújt azoknak, akik értik és élvezik a csúcskategóriás termékeket, ahol a három hónapos gyártási idő az örök kultúra történetét tartalmazza.

Cassina

A Cassina a csúcskategóriás design bútorok gyártására specializálódott olasz cég. Az 1920-as években megálmodott márka nevéhez fűződik a kor legfontosabb designer nevei, Pierre Jeanneret és Charlotte Perriand. Így az általuk tervezett Le Corbusier kollekció napjainkban is kizárólag a Cassina kínálatából érhető el.

Kerakoll Design House

Az a cég, ahol tökéletesen sikerült integrálni az innovatív anyagok - mint a cement és gyanta - mellett a kézzel megmunkált fát, a festékeket egy egyedi színpalettán. A Piero Lissoni által tervezett Warm collection névvel ellátott színskála okkal tette népszerűvé a márkát. 10 egyedi szín közül választhatunk, ami tökéletesen fed minden felületet, legyen az fa, kerámia vagy beton.

Dedar

Az 1976-ban alapított Dedar egy családi vállalkozásként működő szövetház, amely élvonalbeli kortárs kollekcióival személyes stílust fejez ki. Csábító színpaletták és váratlan minták jellemzik, az értékes fonalakat a száltechnológiai kutatásokkal kombinálják, hogy különböző megoldásokat kínáljanak az időtlen eleganciájú függönyök, kárpitok és falburkolatok számára.

Wall&deco

Wall&deco is a reference point in the production and marketing of contemporary made-to-measure wallpaper. The wide range of products and an increasingly international market are underpinned by a sartorial vocation for unique products, developed ad hoc and readapted to each specific project to provide bespoke wall decoration solutions

Louis Poulsen

Az 1874-ben alapított Louis Poulsen egy dán világítástechnikai gyártó, amely a skandináv design hagyományaiból született, ahol a forma követi a funkciót. Termékeik funkciója és kialakítása tükrözi és támogatja a természetes fény ritmusát. A tervezés fénnyel kezdődik és végződik, és minden részletének célja van.

Tacchini

A Tacchini ma már referenciapont a bútoriparban, a folyamatos stilisztikai és funkcionális kutatásnak, a projekt- és termékkultúrának, valamint az emberekkel és a környezettel való törődésnek köszönhetően. Bútoraival a Tacchini az otthoni és a nyilvános terek minőségét kívánja javítani egy olyan világban, amelyet az igények, a technológiák és az új életstílusok folyamatos változása ural.

 

marble