BEFLEX

A BÉFLEX gondoskodik a vizuális kommunikációs igényeidről, hogy te a feladataidra koncentrálhass. Velük könnyedén maximalizálhatod vállalatod imázsát, kihasználva one-stop-shop megoldásaikat belsőépítészeti, kereskedelmi, signage és nyomtatási területeken.

Történetük 1991-ben egy csúcstechnológiás géppel vette kezdetét, amely forradalmasította a reklám üzenetek megjelenését hazánkban. Ma egyedi és sokoldalú megoldásaikkal a vizuális kommunikáció teljes piacán állnak partnereink rendelkezésére, one-stop-shop működésük mentén biztosítva hozzáadott értéket a márkamegjelenésekhez. 

Víziójuk, hogy közelebb hozzák a márkákat és az embereket egymáshoz. Retail megoldásaikkal olyan pozitív vásárlási élmények létrehozásán dolgoznak, amelyek megkülönböztetik partnereiket versenytársaiktól, és növelik eladásaikat. Interior megoldásaik célja a belső terek stratégiai tervezése olyan funkcionális, hatékony és esztétikus környezet kialakítása érdekében, amely a márka üzenetének és értékeinek közvetítésében is jelentős szerepet tölt be. Signage megoldásaikkal szinte bármilyen kültéri és beltéri vizuális elképzelést megvalósítanak.

Kitűnő technológiai háttérrel rendelkező Print csapatuk nagyméretű és nagy volumenű nyomtatási munkákra specializálódott. Grafikai tervezéstől kezdve egészen az implementációig menedzselik a projekteket. Az alapanyagok széles skálájával dolgoznak, így rugalmasan alkalmazkodnak mind a beltéri, mind a kültéri nyomtatási igényekhez.

Weboldal

www.beflex.hu/en/home

Elérhetőség

https://www.facebook.com/beflex.zrt
https://www.instagram.com/beflexzrt/
https://www.linkedin.com/company/b%C3%A9flex-zrt-/

ITT Találod

1097 Budapest, Táblás u 36-38.

 

marble