Basic Collection

A Basic Collection 25 éve foglalkozik designbútorok forgalmazásával Magyarországon. Több mint 6.000 hazai és nemzetközi közületi projekt kötődik nevükhöz. Hotelek, éttermek, kávézók, irodák és egyéb közületi terek sora közvetíti az életfilozófiát, amit képviselnek.

2022-ben új fejezet kezdődött életükben. Az Aulich utcai bejárat egy meglepően tágas bemutatóterembe vezet, ahol helyiségről helyiségre haladva varázsolják el a design szerelmeseit. Mindig egy újabb tér és újabb installáció vár, nem is számít rá a látogató, hogy milyen különleges megoldásokkal találkozhat. A kínálat nemzetközi szinten is egyedülálló: több mint 500 különböző gyártóval dolgoznak Európa szerte. Az olasz és skandináv gyártók prémium design bútorait és kiegészítőit szakembereik úgy válogatják össze, hogy a megalkotott terekből egy fesztelen, könnyed, világra nyitott életszemlélet sugárzik.

A Basic Collection megrendelői az elmúlt 25 évben főként nemzetközi és sikeres hazai vállalkozások, továbbá prémium egyéni vásárlók, akiknek a design mellett a szakszerű kiszolgálás, a hosszú távú jó kapcsolat, a minőség és igényesség is fontos. Hiszik, hogy munkájuk nem pusztán bútorforgalmazás. Egy életfilozófiát szeretnének közvetíteni, mely alkalmazkodik ügyfeleik igényeihez és a tér adta lehetőségekhez. Céljuk, hogy a tervezőkkel, kivitelezőkkel, egyéni ügyfelekkel szoros együttműködésben egyedi élettereket teremtsenek és utánozhatatlan dizájnt adjanak. Szakembereik kimagasló tudása erre garancia.

Weboldal

basiccollection.hu/

Elérhetőség

https://www.facebook.com/Basic.Collection
https://www.instagram.com/basic_collection/
https://www.instagram.com/basiccollectionhome/

ITT Találod

1054 Budapest, Aulich u. 4-6.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Moroso

A nagy múltra visszatekintő olasz családi kézműves vállalkozás, a Moroso kanapék és ülőgarnitúrák gyártásával foglalkozik, kitüntetett szerepet kap a Basic Collection sokszínű kínálatában. Termékei az egyediséget és a minőséget tükrözik. A kifinomult vonalvezetést különleges textillel borítják minden esetben, mely együttesen egy igazán magával ragadó élményt nyújt. Egyedi megjelenés mögé bújtatott komfort jellemzi minden terméküket, melyek lakossági és közületi projekteken, kültérben és beltérben egyaránt felhasználhatók.

Gervasoni

A Basic Collection egyik kiemelt márkája, az 1982-ben családi vállalkozásként alapított Gervasoni beltéri és kültéri lakberendezési megoldásokat tervez, fejleszt és gyárt a magán és a közületi szektor számára egyaránt. A márka születése óta mindig is a részletekre való odafigyelés, a természetes anyagok használata, a szakértelemmel történő munkavégzés és a termékek esztétikai minősége jellemezte a Gervasonit.

Moooi

Amikor Marcel Wanders és Casper Vissers 2001-ben megalapította a Moooi-t, megígérték egymásnak, hogy egy legendás márkát hoznak létre. Ma, több húsz év elteltével a Moooi innovatív, eklektikus megoldásaival kínál végtelen inspirációt design szerelmeseinek. A Moooit keresd a Basic Collectionnél!

LE KLINT

A LE KLINT egy 1943-ban alapított világítástechnikai vállalat. A cég története a 20. század elejére nyúlik vissza, amikor egy kézzel hajtogatott lámpaernyőt illesztettek egy paraffin lámpához, amelyet P.V. Jensen-Klint építész és mérnökmester tervezett. A márka az eredeti koncepciót szem előtt tartva igazodik a modern elvárásokhoz azóta is.

101 Copenhagen

A 101 Copenhagen egy 2017-ben alapított dán designmárka, amelyet a kiváló minőség és a kézművesség tiszteletére irányuló vízió határoz meg. A kollekció bútorokat, világítótesteket és kiegészítőket foglal magában időtlen, mégis modern formában. Az anyagok és a kifinomult textúrák, az organikus formák és színek iránti szenvedélye emeli a 101 Copenhagent a klasszikusok közé, elsősorban - de nem kizárólag - a skandináv design szerelmesinek körében.

Living Divani

A Basic Collection kínálatában megtalálható Living Divani egy olasz vállalat, amelyet 1969-ben alapított Renata Pozzoli és Luigi Bestetti. A tökéletes, harmonikus arányok és a visszafogott luxus érzése a megkülönböztető jegyei ennek a dinamikus és lendületes családi vállalkozásnak, amely a kárpitozást tette védjegyévé.

Saba Italia

A Basic Collection egyik kiemelt márkája, a Saba 1987-ben alakult Észak-Olaszországban, Padova közelében, és azóta is az lifestyle kultúrának szenteli tervezési kutatásait. A Saba egy vérbeli feminin márka, ami a csapatszellemtől kezdve az együttműködésekig tetten érhető. A szektor azon kevés vállalata közé tartozik, amelyeket egy női vállalkozó irányít, aki átfogó víziójával és anyagesztétikájával, kreatív érzékenységével és az üzleti élet humanista megközelítésével vitte sikerre a vállalatot.

 

marble