Base Light

Design világítás a tervezéstől a kivitelezésig.

A Base Light Kft. több évtizedes világítástechnikai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére. Kollégái szakmai háttere garantálja szolgáltatásaik professzionális színvonalát. Akár lakás-, iroda-, parkolóház- vagy kertvilágításról van szó, akár csak egy különleges állólámpát keresel, a Base Light szaktudására mindig számíthatsz!

Az egyedi igények megvalósítása mellett az alábbi szolgáltatások tekintetében számíthatsz rájuk:

  • Ipari lámpatestek forgalmazása
  • Design lámpák forgalmazása
  • Fényforrások, LED szalagok forgalmazása
  • Világítástechnikai tanácsadás
  • Lakberendezési tanácsadás
  • Teljes körű kivitelezés

Weboldal

www.baselight.hu/

Elérhetőség

+36 30 264 3525
iroda@baselight.hu
https://www.facebook.com/baselightkft

ITT Találod

6000 Kecskemét, Matkói út 101.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

OLEV

OLEV. Only LED, Only Design. Egy hamisítatlan "Made in Italy" márka, a designer LED-es világítótestek egyik első gyártója, aki a 2000-es évek eleje óta kápráztat el minket egyedi, kézzel készülő műalkotásaival. Ma az OLEV egy új fénykultúrát terjeszt: a világítás feladataként a minél a természetesebb környezet megteremtését tűzték ki célul, az emberek igényeihez igazított fény létrehozását, amely hozzájárulhat a pszichológiai és fizikai jóllétünkhöz is.

Estiluz

Az Estiluz nem más, mint magas színvonalú dekoratív világítás iránti szilárd elkötelezettség, kézzel készített kivitelben. Több mint 50 éves története során az Estiluz megszilárdította azt a tervezési filozófiát, amely jellemzi darabjait és fémjelzi a cég identitását. Az elegáns és kozmopolita Estiluz kollekciók tiszta formáikkal és időtlen jellegükkel csábítanak el, egy csipet hétköznapi érintéssel fűszerezve, a mediterrán világosság könnyedségét és frissességét kölcsönözve lámpatestjeiknek.

NewGarden

A NewGarden új piacot nyitott a világítás világában, miután kültéri ültetőedényeik és bútoraik divatos színei és változatos textúrái megnyerték maguknak a nagyközönséget. Elkötelezettségük mára az egyik legjelentősebb szereplővé tette őket az ágazatban. Lelkes jövő elé néznek, tele izgalmas projektekkel és új célokkal. Csapatukkal azon dolgoznak, hogy a vásárlóhoz igazodó termékeket hozzanak létre, szótárukban az "érzelmi bútor" kifejezést megalkotva, a dizájnt és a technológiát a védjegyükké téve.

 

marble