Balla Péter & Szűcs Kamilla

Balla Péter virágkötő, dekoratőr, régiségkereskedő 8 éve kezdett el rendezvénydekorálással foglalkozni. Kezdetben hobbinak indult, majd idővel egyre több felkérést kapott és a hobbiból vállalkozás lett. Természetközeliség jellemzi munkásságát, eklektikus stílusa gyakran szül meghökkentő kombinációkat. A régiségek szeretete, felkutatása egy másik szenvedély életében. Filozófiája szerint pár régi bútorral és kiegészítővel a legunalmasabb enteriőrbe is életet csempészhetünk.

Társa Szűcs Kamilla, akinek gyerekkora óta élete fontos részét képzi az alkotás. Az anyagok és textúrák közötti összhang keresése fél éve a lakberendezés irányába vezette, jelenleg is ezen a területen folytatja tanulmányait. Első munkája a Budapest Arénában kerül bemutatásra.

Az erdélyi duó több sikeres kollaboráció után döntött úgy, hogy együtt indul a SALON BUDAPEST Flower Power pályázatán. Hasonló gondolkodásmódjuk, elhivatottságuk és perfekcionista munkamoráljuk kovácsolta egy csapattá őket. Célkitűzésük egy falatnyi természetet varázsolni a Budapest Arénába.

Balla Péter és Szűcs Kamilla a Flower Power tervezői pályázat nyerteseként mutatkozik be a S/ALON BUDAPEST 2023 eseményen.

Elérhetőség

https://www.instagram.com/peterballaflorist/
https://www.instagram.com/kamilladebre/

 

marble