Artnes Interior & Design

Az Artnes Interior & Design 2018 óta foglalkozik teljesen személyre szabható lámpákkal és lakberendezéssel. Céljuk és egyben küldetésük, hogy az alkotásokkal színt, egyediséget és különlegességet csempésszenek az emberek éltébe és otthonaiba.

Lakberendezési munkáikat az egyedüli, nem szokványos megoldások, érdekes textúrák, formák és élénk színek kombinációja jellemzi. Értékeik az egyediség, az alkotás, a szabadság, a változásra és változtatásra való készség. Az otthonok tervezése során mindig bekerül egy kis csavar a tervekbe, amitől igazán egyedivé válnak, legyen szó kiegészítőkről, szokatlan burkolásról vagy egyedi kézzel készült lámpákról.

Termékeik között minden megtalálható, ami egy lámpa összeállításához kell: kábelek, foglalatok, mennyezeti rózsák, izzók, búrák, kiegészítők. Legyen szó egy- vagy több függesztékről, falikarról, asztali lámpáról, kültéri vagy fürdőszobai világításról, minden kategóriában van megoldásuk. Az összes alkotóelem személyre szabható, csupán a kreativitás szab határt! A világítás az igényeknek megfelelően alakítható, nem kell kompromisszumot kötni. Különböző termékcsaládjaik izgalmas és látványos megoldásokat kínálnak mindenféle stílusban az indusztriáltól kezdve a skandinávon és minimálon át egészen az elegáns glamúr hatásig.

 

Weboldal

artnes.hu/

Elérhetőség

https://www.instagram.com/artnes_interior_design/
https://www.facebook.com/artnesinteriordesign
https://www.youtube.com/watch?v=hWSrILIeBuQ
info@artnes.hu
+36 70 429 6100

ITT Találod

1094 Budapest, Tűzoltó utca 8.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Creative Cables

A Creative Cables eszméjét a torinói textil hagyományoknak és az olaszok belsőépítészet iránti szenvedélyének kombinációja táplálja, és hisznek abban, hogy a személyre szabhatóság új luxus. Felszámolták a „megszokott világítás” fogalmát, és helyette bevezették a „választás szabadsága” és a ’Your Light Style’ fogalmakat a hosszúság, a színek, a kombinációk, illetve a lámpa összeállítása szempontjából.

 

marble