ANDREAS BEDIKE

Az ANDREAS BEDIKE márkanév egy közel két évtizedes konyha-tervezési tapasztalatokra épülő, friss kezdeményezést takar, mely az épített környezet jövőjével kapcsolatos nemzetközi perspektívát tükrözi a gyakorlatban.

A stúdiót a komplex projektek megvalósítása, innovatív technikai megoldások, a német gyártók megbízhatósága, a magas fokú automatizálás és az egyedi asztalosmunka, azaz a tervezői szabadság ötvözése, ezáltal a komparatív előnyökre való törekvés jellemzi. Mindennapi feladata szolgáltatásainak fejlesztése, annak érdekében, hogy megőrizze következetességét, hatékonyságát, a tervezési fázistól kezdve az utolsó simításokig. 

A közelmúltban nyílt, bejelentkezés alapján látogatható lakás-bemutatóterem  konyha-, fürdőszoba- és nappali bútorok, beépíthető készülékek, exkluzív tapéták és falburkolatok forgalmazásával - valamint hamarosan kortárs galériával is - hozzájárul új konyhák, azaz új életterek alkotásához.

Elérhetőség

+36 20 377 3454
info@andreasbedike.com

ITT Találod

1036 Budapest, Fényes Adolf u. 2.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

LURA

A LURA különböző világítási kérdésekre nyújt válaszokat - a lakótéri dekoratív világítástól a professzionális lámpatesteken át, a kortárs design ikonokig kínál otthonokba, üzletekbe, éttermekbe vagy hotelekbe megoldásokat. A világítástechnika mellett textilekkel, szőnyegekkel, falburkolatokkal és konyhatechnológiával járul hozzá a komfortos, kiemelkedően magas életérzés megteremtéséhez.

Bora

Bora: ahol a funkció és az esztétika találkozik. A Bora progresszív, egyedülálló és kreatív megoldásaival olyan konyhák szakértője, amely központi életterévé válhat minden háztartásnak.

GAGGENAU

A különbség neve - Gaggenau. A Gaggenau csúcskategóriás háztartási készülékek gyártója. A vállalatot 1683-ban Eisenwerke Gaggenau A.G. néven alapították a dél-nyugat-németországi Fekete-erdő régiójában. A márka díjnyertes konyhai gépei, eszközei és kiegészítői a mai napig a legmagasabb standardoknak megfelelően készülnek.

 

marble