AKVA Wallpapers

Az AKVA Wallpapers egy 2022-ben indult designer tapéta márka, mely mögött Molnár Éva víziója áll. A megálmodott és elkészített tapétákban az enteriőr tervezésben szerzett tapasztalat, a természet iránti rajongás valamint az autodidakta módon elsajátított akvarellfestés és mintatervezés ölt egyedi formát. A márka missziója a hazai lakásdekoráció népszerűsítése és a minőségi, tisztítható anyagok használata, hogy ezáltal a vásárló hosszú távra tervezhessen. Az AKVA Wallpapers kézzel, akvarell technikával készült tapétái színben és méretben egyedi igényekre szabva, felesleg gyártása nélkül és hazai gyártótól kerülnek a megrendelők tereibe.

A márka célja amellett, hogy tudatosabb vásárlásra ösztönözze a vásárlókat az, hogy a természet szépségeit, amitől a városi ember egyre inkább eltávolodik, a belső terek szerves részévé tegye, ezzel az emberek a belső terekben is kapcsolódhassanak a kinti világhoz. Molnár Éva egyedi képi világa, az absztrakt módon vagy direktben ábrázolt növény és állatvilág képes különleges atmoszférát teremteni a terekben. A tudatosan megválasztott színek és minták pozitív hatással vannak hangulatunkra, a természet ihlette tapéták pedig harmóniát teremtenek. Az érzelmi kötődés és személyesség fontos a tervezés során, hiszen ezzel egymáshoz és a környezethez is kapcsolódhatunk. Egy különleges minta pedig beszélgetéseket indíthat.

A márka célcsoportja azok a hazai enteriőr tervezők és belsőépítészek akik előnyben részesítik a hazai márkákat, illetve azok a tudatos vásárlók akik szeretnék egyedivé tenni otthonaikat, hiszen az AKVA Wallpapers kifejezetten a vásárlók különleges igényeit tartja szem előtt. A márkát az különbözteti meg a legtöbb forgalomban lévő tapétától, hogy a kézzel való tervezés, az akvarellfestés és a rajzolás utánozhatatlan stílusjegyeket kölcsönöz a tapétáknak. Emellett a saját tervezés lehetővé teszi, hogy a minta igazodjon a fal sajátosságaihoz. Így az ajtók, ablakok nem vesznek el a minta főbb motívumaiból, mivel a tervező képes szabadon alakítani a minta különböző elemeit.

Az egyedi mintatervezés lehetővé teszi a kollaborációkat, textil vagy bútor gyártó cégekkel, tervezőkkel. Az akvarellel festett és a kézzel rajzolt minták egyedi képi világa illik a természetközeli és a fenntarthatóságot népszerűsítő márkákhoz. A különböző belsőépítészeti projektek is indokolhatják, hogy egy teljesen egyedülálló minta kerüljön a terekbe. Így a tervező, Molnár Éva nem csak a tapétákban de a mintatervezésben is látja a márka jövőjét.

Weboldal

www.akvawall.hu/

Elérhetőség

akvawallpapers@gmail.com
https://www.instagram.com/akva.wallpapers/
https://www.facebook.com/AKVA.wallpapers

 

marble