Ajtógyár / Kilincsgyár

A cégcsoport több, mint 25 éve foglalkozik toló és nyíló ajtókkal, kilincsekkel, vasalatokkal és projektajtók gyártásával, kereskedelmével és beépítésével. Az Ajtógyár/Kilincsgyár megújult választékában egy olyan szortimentet sikerült megalkotni, ahol mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő beltéri ajtó modellt. Áruházaikban több mint 2000 kiállított kilincs és kiegészítő közül válogathatunk, szakértői segítség mellett. Akinek nincs ideje ellátogatni személyesen, akár virtuálisan is bejárhatja az üzleteket és kényelmesen rendelhet a webshopon keresztül.

Óbudai áruházukban található az ország egyetlen JAP in-store üzlete, ahol a cseh gyártó exkluzív ajtórendszereinek teljes palettája megtekinthető.  Aki megpillantja ezt a bámulatos termékkínálatot, általában csak annyit tud mondani: WOW!

Weboldal

WWW.AJTOGYAR.HU

Elérhetőség

+36 1 998 8833
info@ajtogyar.hu
webaruhaz@kilincsgyar.hu
WWW.KILINCSGYAR.HU

https://www.facebook.com/kilincsgyar
https://www.instagram.com/ajtogyar_kilincsgyar/

ITT Találod

ÓBUDAI ÁRUHÁZ - 1038 BUDAPEST FÜRDŐ U. 2. 
BUDAÖRSI ÁRUHÁZ - 2040 BUDAÖRS KÁROLY KIRÁLY ÚT 82/B

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

PULLCAST

Ez a kis portugál üzem már maga egy csoda, részben kézzel készült ékszer-vasalataival üde színfolt a bútor és ajtó kiegészítők területén. Ha végignézzük a kínálatot, látjuk, hogy a PULLCAST a természet egyediségébe mélyedve tervezi meg kollekcióit egy ékszerész és egy designer által, akik imádnak tárgyakat gyűjteni és inspirálódni, szabadtéri élményekből. A cég nagy szakértelemmel rendelkező iparművész gárdája elkötelezett a kézművesség iránt. Az üzem szinte olyan, mint egy igazi műterem, amely a legkiválóbb minőségű anyagokat és eljárásokat keresi, hogy ékszer-vasalataival kitűnjön.

Weboldal

WWW.PULLCAST.EU

JAP

Az exkluzív ajtórendszereket gyártó, cseh székhelyű JAP a gondos kivitelezés és a kifinomult műszaki megoldások elkötelezett híve. Kínálatukban a nyíló vagy tolóajtók mellett speciális nyitásmódokkal is találkozhatunk. A vevők az Ajtógyár / Kilincsgyár áruház személyre szabott szolgáltatása keretében műszaki segítséget kapnak már a tervezés folyamatától kezdve egészen a beépítésig. A közös munka eredménye egy olyan időtálló, csúcsminőségű JAP épületelem, amelyet az ügyfelek még sok éven át élvezni fognak.

Weboldal

WWW.JAPHU.HU

Formani

A FORMANI az elmúlt néhány évtizedben jelentős fejlődésen ment keresztül – egy holland családi vállalkozásból vált nemzetközileg is elismert designer márkává. A teljes gyártási folyamat a tervezési koncepciótól, a termékfejlesztésen át a világszínvonalú tervezőkkel való együttműködésig egy kézben van. Filozófiájuk "Obsessed with details”, ez jellemez mindent, amit csinálnak. A FORMANI a határokat feszegeti, hogy innovatív termékeket hozzon létre. Ezt olyan tervezőkkel teszi, akiknek van egyedi stílusa, és meg van bennük a tervezés iránti szenvedély, a részletre való odafigyelés.

Weboldal

WWW.FORMANI.COM

JAN

Az Ajtógyár saját prémium minőségű beltéri ajtó márkája a JAN. A modellek tervezésekor elsődleges szempont volt az esztétikum, a szépség és a funkcionalitás. Az ajtók egyediségét a kézzel készült furnér vagy festett felület garantálja. JAN beltéri ajtó modellek formái formatervezési mintaoltalommal védett alkotások. A fafurnér felületek és a színek kiválasztásánál neves olasz gyártókkal dolgoztak együtt, mint az ALPI és a TABU. Újdonság, hogy a kiállításon mutatkozik be az új JAN VETRITE kollekció, a SICIS -sel együttműködve.

Weboldal

WWW.AJTOGYAR.HU

dnd

A híres olasz kilincsgyár története több mint ötven évvel ezelőtt, 1968-ban kezdődött, és a kézműves és ipari elkötelezettségből fakad, amelynek erős gyökerei Val Sabbiában, Brescia tartományban vannak. Ez egy évszázados anyagismerettel rendelkező terület, különösen az acéliparban – ez az iparág egyik legnagyobb európai központja. A vállalat idővel fejlődött, specializálódott és a termelés fejlesztésére és növelésére összpontosított. A Dnd-t ma Martinelli Vilma irányítja fiával, Pietroval és Simona lányával együtt. „Építészet a kéznek” mottójuk hűen tükrözi hitvallásukat. A cég termékei annyira különlegesek, mint az a számos lelkes tervező, akik ötleteikkel és álmaikkal segítik a kilincsek születését.

Pascal

Az Ajtógyár saját márkája a Pascal, amely a kitűnő ár/érték arányú termékeket képviseli a magyar beltéri ajtópiacon. Az ajtók termékcsaládtól függően szabvány, de akár egyedi méretben, a vevő igényei szerint kerülhetnek gyártásra. Ráadásul a legnépszerűbb modellekből raktárkészlet is elérhető. Így az ügyfelek, akár aznap kézhez kaphatják a kiszemelt beltéri ajtót. A Pascal a folyamatosan megújuló kínálatával diktálja a beltéri ajtó trendet.

Weboldal

WWW.AJTOGYAR.HU

 

marble