HITVALLÁS

A S/ALON BUDAPEST minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából.

EGYEDÜL AZ EGYÉNISÉG KÉPES ARRA, HOGY ÚJAT, MÁST, AZ EDDIGITŐL ELTÉRŐT ALKOSSON

AMBÍCIÓNK

A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Egy olyan kiállítást álmodtunk meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Küldetésünk, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassuk el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát. A jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra.

JELENTKEZÉS

A S/ALON BUDAPEST-en meghívás alapján nyílik lehetőség a kiállítói részvételre. Bővebb információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Sikeresen elküldte az üzenetet!
Hiba történt az üzenet küldése során! (0)

      m2

marble