Kiállítás
  /  2019.09.18.  /  

Érzéki inspiráció

S/ALON pezsgő- és kávébár

Az idei S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításra két exkluzív pop-up bárral készülünk, hogy igazán fenséges körülmények között merülhess el az enteriőrdesign magával ragadó világában. A 34b térben a S/ALON Specialty Café, a szomszédos 34c térben pedig a S/ALON Champagne Bar nyújt majd stílusos nyugvópontot a kiállítás mindhárom napján, nyitvatartási időben. A bárok stílusos találkozási pontként szolgálnak majd a kiállítói térben: itt lehetőséged nyílik egyedül vagy társaságban feldolgozni az eseményen ért benyomásokat, az élményt pedig prémium minőségű kávéval vagy éppen pezsgővel teheted teljessé! Ha pedig pénteken látogatsz ki a Budapest Arénába, az egyik legérdekesebb hazai kortárs tervezőt és művészt is láthatod majd akció közben! Olvass tovább a izgalmas kulisszatitkokért és praktikus információkért!

S/ALON Champagne Bar

A 34c térben a hamisítatlan bár hangulatot idézünk meg a FineWines exkluzív pezsgőivel, márvány felületekkel, aranyló, sárgaréz színű részletekkel és varázslatos Anna Amélie falgrafikával, ami a karnevalizáció motívumának művészi leképezéseként is értelmezhető. A 7 tételből álló menüben a  Loch Riesling Sekt 2015, a Quartz Reef Method Traditionelle Brut, a Bruno Paillard Premiere Brut Cuvée, a Jacquesson Cuvée 741, Roederer Premiere Brut, Taittinger Prelude Grand Cru, Mandois Millesime 2008 kaptak helyet, melyeket egyenként, vagy akár 3, illetve 5 elemű kóstolósor részeként is megízlelhetsz. Élő performansszal is készülünk: pénteken 10:00 és 15:00 között az Anna Amélie márka alapítója, Oláh Anna művész és tervező élőben festi meg a különleges enteriőr falát védjegyévé vált, kifinomult vonalaival.

S/ALON Specialty Café

A kávézóban a meleg színek, bambusz részletek dominálnak, melyek a Kaffeine Espresso Bar kávéspecialitásaival karöltve invitálnak majd minőségi kikapcsolódásra és feltöltődésre, hogy újult erővel vághass neki az inspirációs utazás hátralévő részének. Az enteriőr falát Durbák Lili egyedi tervezésű, kézzel festett grafikája fogja díszíteni, mely urbánus dzsungel-hangulattal tölti meg a 34b teret. A menü elemei között azok is találnak maguknak tökéletes megoldást, akik feketén, “fehéren” vagy “speciálisan” szeretik a kávéjukat. Ahogy a Budapest Aréna teljes területén, a S/ALON Champagne Bárban és a S/ALON Specialty Caféban is csak bankkártyával tudsz fizetni, így kérjük, ennek megfelelően készülj az eseményre!

A 2019. szeptember 20-22. között megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST valóban páratlan élményt ígér: egy olyan, minden érzékszervre ható inspirációs csomaggal készülünk, amit garantáltan nem fogsz egyhamar elfelejteni! Nem csupán a fantasztikus hazai és nemzetközi márkákkal ismerkedhetsz meg, de magadba szívhatod a legfrissebb enteriőrdesign trendek esszenciáját és kortárs tervezők egyedi enteriőrjeiből is ihletet meríthetsz. Hamarosan találkozunk, addig is csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

2019.09.18.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Karakteres trendek színes egyéniségeknek
/ Trend

Karakteres trendek színes egyéniségeknek

S/ALON BUDAPEST stílusterek
mutass meg mindent!