Portré
  /  2022.08.09.  /  

18 éve a design élvonalában

roomba interjú

Sokan a Baxter hazai képviseleteként ismerhetik, a roomba azonban ennél jóval többet tartogat azok számára, akik sokoldalú, prémium designmegoldásokat keresnek.

Új kiállítóink multibrand showroommal és komplex szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket az 5. kerület szívében lassan 20 éve. Ígéretükhöz híven a közeljövőben egy izgalmas innovációt fognak üzletükben bemutatni, mely technológiai nóvumának köszönhetően teljesen új utakat nyit majd meg a belsőépítészetben. Az idei S/ALON BUDAPESTEN pedig a prémium világítási szektor egyik vezető német gyártóját ismertetik meg a hazai közönséggel, mellyel céljuk nem kevesebb, mint a fény új kultúrájának elérhetővé tétele. Ismerd meg a márkát közelebbről Győri Jánossal, a roomba vezetőjével készített interjúnkból!

A roomba 2004 óta fogadja az érdeklődőket az Arany János utcában. Mire számíthat az, aki betér hozzátok?

A bemutatóterem mindig a legújabb trendeknek megfelelően van berendezve, azonban nem célunk, hogy minél több terméket zsúfoljunk össze, hanem egy megnyugtató, elegáns és aktuális enteriőrben fogadjuk az ügyfeleinket.

Baxter, Nu Art&Design, Woerden

A Baxter, a Living Divani, az Occhio, a Matteo Brioni és Gallotti&Radice kizárólagos hazai képviselete mellett olyan prémium márkákat is forgalmazunk, mint a Ceccotti Collezioni, a Tacchini, a Zanotta, az Atelier de Troupe, a Studiopepe, a Lee Broom vagy az Atelier Areti, hogy csak néhányat említsünk a széles termékpalettáról.

Atelier de Troupe

Stúdiónkban belsőépítészeti tervezéssel és teljes körű lebonyolítási szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére, ami ezzel a széles kínálattal együtt lehetővé teszi, hogy valóban személyre szabott enteriőrökkel szolgáljuk ki ügyfeleink változatos igényeit.

Botaniq Turai Kastély

Részben ennek is köszönhető, hogy az elmúlt években a számos kimagasló minőségű magánlakás tervezése mellett lehetőségünk nyílt grandiózus projekteken, például kastély és múzeum belsőépítészeti tervezésén is dolgozni.

Botaniq Turai Kastély

Milyen konkrét referenciákat emelnél ki az elmúlt évekből?

Az elmúlt években számos privát rezidencia mellett alkalmunk volt olyan szállodák belsőépítészeti koncepcióját megalkotni, mint az azóta számos díjat elnyert Turai Botaniq Kastély vagy az Andrássy úti Alice Hotel.

Botaniq Turai Kastély

Nálatok nemcsak üzlet várja a vásárlókat, hanem egy igazi formatervező stúdió kínál személyre szabott segítséget építészeknek és magánszemélyeknek a projekt minden szakaszában, a tervezéstől a telepítésig. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Lendületes fiatal építész, belsőépítész csapatunk és projektmenedzsereink az első ötlettől a tervezésen át, a megvalósításon és kivitelezés menedzselésén keresztül egészen a dekorációig minden tekintetben segítik megrendelőink elképzeléseinek megvalósítását.

Mit tartogat a közeljövő a roomba számára kínálat, márkák, események, újdonságok szintjén?

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és nem csak trendekben, de a technológiai fejlesztések terén is számos újdonsággal rukkolunk elő a közeljövőben.

Ennek szellemében a prémium világítástechnika vezető gyártójának legújabb termékeit hozzuk el a hazai közönségnek idén szeptemberben, de októberben készülünk egy új angol világszabadalom eredményeként fejlesztett multimédia fal bemutatására is.

Occhio

A roomba először jelenik meg a S/ALON BUDAPESTEN. Mi az oka, hogy idén csatlakoztok a kiállítói csapathoz, és mivel készültök az eseményre?

Évek óta figyelemmel kísértük a SALON BUDAPESTET, idén már semmiképpen nem szerettük volna kihagyni!

A kiállításon az Occhio termékeivel jelenünk meg. A márka a világítási kultúra teljesen új dimenzióját képviseli, így jobbnak láttuk a gyártót önmagában bemutatni. Biztosak vagyunk benne, hogy így is lenyűgöző lesz a látogatók számára.

Occhio

Hogyan mutatnád be az Occhiót röviden?

A fény minősége egyben életminőséget is jelent.

A megfelelő világítás alapvetően határozza meg közérzetünket, hangulatunkat - és egyben élettereink hangulatát is.

Occhio

Az Occhio látványosan érzékelteti, hogy a világítás minősége nem a fényforrások mennyiségétől függ. Gyakran egy-két jól megtervezett lámpa is képes a tökéletes hangulat megteremtésére. Meggyőződésünk szerint egyetlen más gyártó sem képes termékeivel ilyen koherens designnyelvet képviselő és egységes színvonalú világítással egy komplett ház minden funkcióját lefedni. A moduláris rendszernek, valamint a nagyon magas minőségi kritériumoknak köszönhetően több ezer variáció és világítási megoldás hozható létre az Occhio termékeivel, ráadásul rendkívül egyszerű és intuitív módon.

Occhio

Találkozz a roomba által képviselt Occhio ragyogó termékeivel szeptember 23-25. között a Budapest Arénában! Addig is szeretettel és inspiráló tartalmakkal várunk Facebook és Instagram oldalunkon, jegyekért pedig kattints ide!

2022.08.09.

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

Vissza a blog főoldalra
Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?
/ Portré

Hogyan lehet ikonikus alkotásokat és stílusokat kortárs formába önteni?

Interjú Kiss Attilával, a The Up Design alapítójával
Professzionális világítás&shytechnika dekoratív köntösben
/ Portré

Professzionális világítás­technika dekoratív köntösben

Ismerd meg a Luminist!
mutass meg mindent!