TH Design

A TH Design home concept több mint 50 éve működő családi vállalkozás. Folyamatosan bővítve profilját mára a cég kínálatában a nemzetközileg elismert Sykora konyhabútor gyártó és több száz nagy múltú, olasz dizájnmárka termékei szerepelnek. Ezen kívül igény szerint komplex és személyre szóló lakberendezési szolgáltatással áll az érdeklődők segítségére. Szakmai hozzáértésüket az ügyfelekkel való érzékeny bánásmód, a minőségi anyagok és bútorok mélyreható ismerete, valamint nem utolsó sorban, a tértervezésben való jártasság is jellemzi.
2023 év végén új fejezet kezdődik a Th Design életében. Tovább bővítve szolgáltatásainak körét egy új stúdióban lel otthonra a Budafoki úton kialakított tágas bemutatótermében. A mobil bútorok, konyhabútorok értékesítésén túl olyan környezetet biztosítsanak megrendelőik, lakberendezők, valamint belsőépítészek számára, ahol szakértő kiszolgálás mellett egy helyen álmodhatják meg az életterek legapróbb részleteit is. 
 

Website

thdesign.hu/

Contact

info@thdesign.hu
https://www.instagram.com/thdesign.hu/
https://www.facebook.com/thdesign.hu

Place

1117 Budapest, Budafoki út 187-189.

BRANDS

Ditre Italia

An Italian manufacture with 40 years of history in making chairs, loungers, beds and complementary furniture pieces such as coffee tables, carpets and dressers.

Flos

Több mint 50 éve a világ vezető olasz design lámpa gyártója, amely világhírnevét kiemelkedő designerek és új tehetségek tervei alapján készített ikonikus termékeinek köszönheti. Csúcsminőség, odafigyelés a részletekre, kézművesség és az ipar fúziója, időtálló forma létrehozása - ezek a kulcsszavak a márka filozófiájában.

Sykora

A csehországi cég 1992 óta gyárt konyhákat és bútorokat. Külföldi tapasztalataikat felhasználva olyan termékekkel léptek piacra, amelyek saját elképzeléseiknek és ügyfeleik kívánságainak is megfelelnek. Egyedi konyhák tervezésére szolgáló, korszerű számítógépes szoftvereket alkalmazó konyhastúdióikban, így a TH Design-nál is, termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálják. Magas minőségű konyháik, melyek a legigényesebb ügyfelek körében is kedveltek, mára a nemzetközi piacot is meghódították.

Twils

Az egész egy intuícióval kezdődött: milyen lenne egyben kezelni az ágyat, az ágyneműt és a kárpitot, és mindezt összekötni a design tökéletes szálával? Ez volt a Twils történet kezdete. Ma a Twils több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kárpitozott ágyak, kiegészítők és ágyneműk terén, és mindig szenvedéllyel fordult a design és a trendek iránt. Ez a jól bejáratott vállalkozás saját, egyedi életstílus kollekciót is kialakított, amely szorosan követi és gyakran meg is előzi a fejlődő stílustrendeket.
 

Pianca

Az olasz márka számára az ember az első, a vállalati működésben ugyanúgy, mint a bútorok létrehozásának folyamatában. Meghatározó értékeik - a tér, az olasz identitás, a család és a találékonyság - tisztelete és a termékek,  folyamatok valódi fenntarthatóságára való törekvés lehetővé teszi számukra, hogy a vállalat emberi oldalát erősítsék. Így lesz képes a vállalat a racionális, gondolkodó részt összeházasítani az érzelmesebb és empatikusabb oldallal. Ennek eredményeként bárhol is legyünk a világon, a Pianca modelljei között mindig is otthon érezhetjük majd magunkat.

Cattelan Italia

A Cattelan Italia legfontosabb üzleti tevékenysége mindig a híres, tapasztalt és tehetséges tervezők globális csoportjához kapcsolódott. Minden évben új trendeket határoznak meg, ügyfeleiket újabb és újabb gyűjteményekkel gazdagítják. A "Made in Italy" a minőség és a részletek iránti figyelemre utal.

Glamora

A 2010-ben létrehozott olasz Glamora a művészet, a design és a természet által ihletett egyedi falburkolatok kollekcióin keresztül közvetíti az álmok megélésének gondolatát. Termékeik kiváló, természetes, fenntartható anyagokból készülnek. A Glamora küldetése, hogy olyan tapétákat készítsen, amelyek érzelmileg megérintenek és segítségükkel olyan inspiráló tereket tudunk létrehozni, ahol az emberek szeretnek időt tölteni. A márka a modern stílust a klasszikus, kifinomult elvekkel párosítja.
 

Reflex Angelo

A Reflex a muránói tömör üvegbútorok gyártásának élén áll. A velencei üveggyártás hagyománya volt az a világítótorony, amely sok évvel ezelőtt megvilágította a Lucatello család útját, melyen az üvegfeldolgozás szakértőiből eljutottak egy olyan ipari csoportig, mely csúcsminőségű üvegbútorok gyártására és a megújuló források fejlesztésére specializálódott.
Lényegében a lenyűgöző tulajdonságú ipari kristályüveget gazdagították és fejlesztették új formákkal és színekkel, amelyek a velencei kézművesség kimeríthetetlen örökségére utalnak, miközben egyedi termékek sorának adtak életet.

Calligaris

Az idén 100 éves fennállását ünneplő Calligaris, 1923-ban, az olaszországi Friuliban kis székgyártó műhelyként indult, és mára az általa gyártott bútorok világméretű forgalmazásával büszkélkedhet. A Calligaris termékei egyszerre testesítik meg a hagyományos kézművességet és a korszerű technológiát, ebből eredően elegáns és hatásos megoldásokat kínálnak bármilyen térben. A cég filozófiája a „Made in Italy” értékeken és azok globális terjesztésén alapul.
 

 

marble