A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a rendezvényre történő belépés a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció (letölthető itt: https://www.eeszt.gov.hu/hu/mobilalkalmazasok), vagy EU-s védettségi igazolás felmutatása mellett lehetséges.

18. életévüket be nem töltött, a fenti dokumentumokkal nem rendelkező látogatóink csak védett személy felügyelete alatt látogathatják a rendezvényt.

18. éltévüket be nem töltött személyek, amennyiben rendelkeznek a fenti dokumentumok valamelyikével, egyénileg is látogathatják a rendezvényt.

A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető.

A dokumentumok hiányában, illetve azok érvényességi ideje lejárta esetén a Szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést. és kizárja a jegy visszatérítését.

Kérjük, csak abban az esetben vásárolj belépőjegyet, ha a rendezvényre történő belépéskor a fent előírt dokumentumokkal rendelkezni fogsz! 

A rendezvényen kizárólag egészséges, betegség tüneteit nem mutató személyek vehetnek részt.

A rendezvényen a védőmaszk használata nem kötelező, de a járványügyi szabályozások esetleges megváltozása esetén a Szervező kötelezővé teheti azt.

Amennyiben lehetséges, minden látogatónk számára az online jegyvásárlást javasoljuk.

marble