Event
  /  2019.06.05.  /  

S/ALON BUDAPEST 2019 tervezői pályázat

A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Küldetésünk, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassuk el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát. Ezért az idei S/ALON BUDAPEST eseményen lehetőséget kínálunk 8 tervezőnek, hogy életre keltsék saját enteriőr koncepcióikat önálló standjukon a kiállításon megjelenő márkák termékeinek elhelyezésével. Ha szívesen tervezel lenyűgöző tereket, szabadjára engednéd fantáziádat, mindezt pedig az ország leginspirálóbb kiállításán tennéd meg a prémium lakástrend márkák csodás darabjainak felhasználásával, ez a kiírás neked szól!

Maximalista esszencia

A pályázat fő témája a maximalista stílusirányzat, ennek megfelelő komplexen bútorozott terek vagy installáció jellegű víziók terveit várjuk a lelkes tervezőktől. Olyan látványos, művészi, nagy léptékű koncepciókat, melyek intenzív színeikkel, karakteres formavilágukkal és látványos elrendezésükkel hatást gyakorolnak a látogatókra. A kisenteriőrökben helyet kaphatnak masszív statement bútorok, előremutató vagy éppen vintage karakterjegyek, változatos felületek, anyagok és megoldások.

A pályázat menete

Amennyiben szeretnél részt venni a pályázaton, kérjük, olvasd el figyelmesen a pályázati kiírást, valamit a nyomtatványunkat, utóbbit pedig a kiírásban megjelölt tervekkel együtt, kitöltve küldd el számunkra a kapcsolati e-mail címünkre!

A pályázók közül a S/ALON BUDAPEST szakmai csapata választja ki azokat a tervezőket, akiket leginkább alkalmasnak ítél arra a leadott dokumentáció alapján, hogy saját tervezői standdal jelenjenek meg a kiállításon. Ha a bíráló bizottság a beérkezett pályázatot mennyiségileg és minőségileg megfelelőnek találja, akkor a tervező lehetőséget kap rá, hogy koncepciótervét a kiírásnak megfelelően megvalósítsa a 2019-es S/ALON BUDAPESTEN. A pályázati kiírásban megjelölt követelményeknek megfelelt pályamunkák vehetnek csak részt a szakmai csapat értékelésén.

Missziónk szerint olyan kreatív installációkkal szeretnénk megtölteni a kiállítást, melyek kortárs, formabontó, magas minőségű megoldásokat alkalmaznak és egyediségüknek, eleganciájuknak köszönhetően kiemelkedő, akár meghökkentő élményt nyújtanak, valamint hűen tükrözik a kiállítói márkaértékeket. Csatlakozz hozzánk, és ajándékozd meg a design szerelmeseit egy igazán maradandó élménnyel!

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. június 30.
Eredményhirdetés: 2019. július 4-ig.
S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás: 2019. szeptember 20-22.
 

2019.06.05.

RELATED ARTICLES

Go back to blogs
How can iconic works and styles be translated into contemporary form?
/ Portrait

How can iconic works and styles be translated into contemporary form?

Interview with Attila Kiss, founder of The Up Design
Characteristic trends for colorful individuals
/ Event

Characteristic trends for colorful individuals

S/ALON BUDAPEST style interiors
explore our blog!