SIL Design

A több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője. Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

Weboldal

www.sil.hu/

Elérhetőség

1055 Budapest Falk Miksa u. 3.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Poliform

A Poliform ma a világ egyik legelismertebb prémium kategóriás bútor gyártója. Portfóliója a design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjára épül, ennek köszönhetően a Poliform bútorok képesek a példa nélküli harmónia megteremtésére a nappalik, a hálószobák és gardróbok, valamint a konyhák élettereiben.

Focus

A világ egyik leghíresebb design kandalló gyára az 1967-ben alapított, Dominique Imbert vezette francia Focus. A világhírű designert minden hétköznapi tárgy megihleti - így készülhetnek a montpellier-i „műhelyben” robbantott, omladozó épületet idéző vagy akár futurisztikus szoborszerű, utánozhatatlan stílusú acélkandallóik.

Foscarini

A világhírű olasz cég lámpái nem egyszerű funkcionális világítótestek, hanem olyan különleges design tárgyak, melyek szépséggel és érzelmekkel töltik meg a tereket. A Foscarini design egyet jelent a független fantázia szabadságával, a szigor és a szenvedély páratlan párosával.