TH Design

A TH Design 1962-ben alapult családi vállalkozás, melynek célja, hogy hosszú távon élhető és élvezhető otthont biztosítson minden megrendelő számára. Kezdetben fő tevékenységi köre csupán a bútorok kiskereskedelme volt, majd 1995-ben – az elsők között - bevezette az egyedi konyhák gyártását és stúdió rendszerben való kiállítását. Fő profilja az olasz bútorok és cseh konyha kiskereskedelme, ennek keretében prémium kategóriában igyekszik a vevők igényeit kielégíteni. Az értékesítés mellett komplett lakberendezési tanácsadást és tervezést nyújt ügyfeleik számára. A cég által forgalmazott közel 100 márka minőségi termékei népszerűek akár modern, akár klasszikus stílusban mind az otthoni, mind üzleti vásárlók körében.

Weboldal

thdesign.hu/

Elérhetőség

MAXCity 2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a. fsz.28

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Ditre Italia

A céget 1976-ban alapították a De Marchi testvérek. Kiváló minőségű és különleges formatervezésű termékeik – ülőgarnitúrák, fotelek, ágyak és kiegészítők - gyártásának teljes termelési ciklusában állandó az emberi irányítás. Egyesíti a hagyományt és a technológiát, a kézműves készséget és az iparosítást.

Bontempi

Az 1963-ban indított olasz cég mára nagy sikerű vállalkozássá nőtte ki magát. A termékek tervezésekor fő szempont az életstílusok és a modernebb trendek értelmezése, harmonikus összeforrasztása. A márka számára fontos a környezetvédelem, ezért fémmentes és műanyagmentes festékeket használ.

Cattelan Italia

A Cattelan Italia legfontosabb üzleti tevékenysége mindig a híres, tapasztalt és tehetséges tervezők globális csoportjához kapcsolódott. Minden évben új trendeket határoznak meg, ügyfeleiket újabb és újabb gyűjteményekkel gazdagítják. A "Made in Italy" a minőség és a részletek iránti figyelemre utal.