pointOne

A pointOne Belsőépítészeti Központ fő törekvése, hogy ügyfeleivel sikeresen együttműködjön otthonuk különleges és magas színvonalú belsőépítészeti kialakításában. Legyen szó univerzális burkolatokról, design kiegészítőkről vagy exkluzív bútorokról, a belsőépítészeti központ segítségével az egyedi belsőépítészeti megoldásoknak semmi sem állhat útjába. A pointzero Bemutatóterem mellett 2017-ben megnyitott a pointOne Belsőépítészeti Központ. Egy olyan hely jött létre, ami egyben showroom és meeting point, ám nem egy hagyományos értelemben vett showroom. Szakmai helyszín, ahol a belsőépítészet legújabb burkolatait, elemeit mutatják be, találkozóhely, ahol építészek, belsőépítészek, lakberendezők inspirálódhatnak, tarthatnak megbeszéléseket.

Weboldal

www.pointone.hu/

Elérhetőség

1054 Budapest, Szabadság tér 14.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Cedit

A Cedit kezdetben önálló gyárként üzemelt, majd a Florim csoport 2016-ban felébresztette a már korábban megvásárolt történelmi márkát. Az eredeti és a jelenlegi Cedit koncepciójában az a közös, hogy mindkettő kortárs olasz művészeket kér fel kollekciói megalkotására.

Milliken

A padlószőnyegek által előidézett hangulatnak csak a képzelet szabhat határt. A letisztult, visszafogott stílustól a vibráló, egyedi megjelenésig bármilyen szőnyeget megtalálhatunk a különböző kollekciók között. A sokrétű standard design mellett lehetőség van egyedi minták megvalósítására is.

Inkiostro Bianco

Az Inkiostro Bianco kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái és parkettái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve.

Diesel with Moroso

A hosszú múltra visszatekintő Moroso a világ legtehetségesebb tervezőivel szoros együttműködésben alkotja meg a valódi luxust idéző ’seating’ termékeket. A Diesel with Moroso létrejöttével egy olyan termékcsalád született, amely két korszak két aspektusát jeleníti meg termékein keresztül.