MÉTA Hungary

A MÉTA Hungary Kft. az ország legnagyobb kád, zuhanykabin és jakuzzi bemutatótermében naprakészen, 600 m2-en várja az érdeklődőket a legfrissebb, idei trendekkel. A páratlan választék biztosítása mellett magas szintű műszaki szaktanácsadás keretein belül segítenek a MÉTA munkatársai a megfelelő megoldás kiválasztásában, legyen szó bármely elképzelésű fürdőszoba vagy otthoni wellness sziget kialakításában. Megbízható, profi szakembereik a kiváló M-ACRYL kádak és RADAWAY zuhanykabinok beépítésében is segítséget nyújtanak.

Weboldal

www.facebook.com/metabemutatoterem/

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Radaway

Mások a zuhanyzást rutinnak tartják. A Radaway viszont ünnepnek. Prémium minőségű zuhanykabinjaival a zuhanyzás már nem csak a napi rutin része, hanem egy felfrissítő élmény. Egy esemény.  A Radaway igazodik az Ön fürdőszobájához. Akár felújít, akár építkezik, a Radaway több száz kialakításával szinte minden igényt, fürdőszobaméretet, egyedi megoldást és büdzsét lefed. 

M-acryl

Élményfürdőzés mindennap! Oldja le magáról a mindennapok nehézségeit otthonában! Az M-Acryl fürdőkádjai különleges kényelmet biztosítanak Önnek minden fürdőzés során.  A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja fürdőszobája számára az ideális formát. 

Weboldal

www.m-acryl.hu