LG Electronics

Az LG filozófiája az emberek, az őszinteség és az alapértékekhez való ragaszkodás körül forog. Lényege: ügyfeleit megismerni és folyamatos innovációval optimális megoldásokat, új élményeket kínálni számukra, ezzel segíteni nekik, hogy jobb életet élhessenek.

Azok felé a fogyasztók felé fordulnak, akik mindig új tevékenységeket és kihívásokat keresnek a még több élmény és jobb élet eléréséhez. Az LG fokozatosan, kitartóan építette fel márkaarculatát, amelyen keresztül a mindenkor érvényes üzenet: „Life’s Good” – az élet szép. Korszerű, mégis hiteles, alapfilozófiáját mindenkor a jelen környezetben alkalmazza.

A S/ALON Budapest kiállításon az LG exkluzív környezetben mutatja be prémium 4K felbontású projektorát. Az LG CineBeam HU80KSW igazi moziélménnyé varázsolja az otthoni filmnézést és illeszkedik a terek adta lehetőségekhez mind designban, mind felhasználási opcióit illetően.

A S/ALON Budapest látogatói Magyarországon elsőként tekinthetik meg testközelben az innovatív technológiai megoldásokkal és az időtlen esztétikával kialakított LG SIGNATURE hűtőszekrényt és az LG SIGNATURE mosógépet. Továbbá megismerkedhetnek a hamarosan bevezetésre kerülő LG QuadWash mosogatógéppel és az LG Stylerrel is.

https://www.youtube.com/watch?v=50zgxkce44M

Weboldal

www.lg.com/hu

Elérhetőség

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 3/a