LG Electronics

Az LG Electronics termékei világszerte otthonok millióiban teszik kényelmesebbé a hétköznapokat. A vállalat az elektronikai termékek egyik legjelentősebb gyártója és technológiai megújítója, az otthoni szórakoztató elektronikai eszközök (OLED és LCD televíziók, projektorok, hangrendszerek), háztartási gépek (mosó- és szárítógépek, mosogatógépek, hűtőszekrények), IT termékek (monitorok, notebookok), valamint légkondicionáló és légtisztító berendezések egyik meghatározó márkája.

Az LG intelligens eszközei nem csak technikai szempontból tartoznak az élvonalba: csak 2021-ben 31 Red Dot design díjat gyűjtöttek be. Az LG készülékek amellett, hogy innovatív technológiájukkal jobbá teszik a vásárlók mindennapjait, stílusos megjelenésükkel az otthonok díszeivé is válhatnak.

A S/ALON Budapest kiállításon egy lakberendező által tervezett egyedi standon, az LG sokoldalú termékein keresztül ismerhetik meg elsőkézből a látogatók, hogyan válhatnak a legmodernebb háztartási, szórakoztatóelektronikai és IT eszközök az enteriőr szerves részévé.

A vállalat design, ezen belül is a lakberendezés és otthonok iránti elköteleződését mi sem bizonyítja jobban, mint a dedikáltan ezt a területet támogató és felkaroló aktivitásai. Az alábbi videókban a szakma elismert képviselői segítették egy-egy otthon átalakulását, bemutatva a bennük rejlő lehetőségeket.

Így dobd fel az otthoni irodád!

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dmd25bb0uAw

 

Kis nappaliból tökéletes moziszoba

 

https://www.youtube.com/watch?v=K9nSPCbm1NM

 

Álomkonyha pár lépésben

 

https://www.youtube.com/watch?v=BTktJD-BORw

 

Weboldal

www.lg.com/hu

ITT Találod

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 3/a

 

marble