Europa Design

Az Europa Design közel negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével. Tevékenységük lefedi a teljes körű irodai auditot, amelynél a cég stratégiai fejlődésének tárgyi, és belsőépítészeti akadályait, illetve igényeit veszik vizsgálat alá. Az így kialakuló igényt ergonómiai, építészeti, üzemeltetési elvárások, valamint ingatlanszakmai szempontok szerint is meghatározzák. Közel 40 európai és amerikai cég termékét forgalmazzák, így egyedi megoldásokat kínálnak különböző stílusban és árfekvésben.

Weboldal

europadesign.hu/

Elérhetőség

1025 Budapest Törökvész út 71-73.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Herman Miller

A Herman Miller a világ második legnagyobb irodabútor gyártója. Az amerikai cég olyan design ikonokat terveztetett és gyárt, mint a Bill Stumpf Aeron széke, mely számos világszabadalmat tartalmaz. Illetve a Home Office-okban is ajánlottan használható elektromosan magasságában állítható Atlas bútorcsalád. Általános jellemzője a székeknek és bútoroknak a 12 éves garancia, illetve a kimagasló újrahasznosíthatósági százalék.

Wall Concept

A WALL CONCEPT az angol Muraspec tapétagyártó cég minőségi vinil termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Termékeik között megtalálhatóak még kiváló minőségű függönyök, szövetek, Ideal, Carus belga tekercses szőnyegek, melyek igen népszerűek mind a közületi, mind pedig a lakossági felhasználók körében. 

NunnaUuni

A NunnaUuni egy letisztult skandináv stílusú kandalló, amely 100% zsírkőből épül. Modern, energiatakarékos és egy életen át tart. A 48 órás hőtartása kényelmessé és komfortossá teszi a használatát. A NunnaUuni kandalló meleggé varázsolja otthonát, hangulatossá teszi irodáját. Egy kandalló, amely foglyul ejti a tűz erejét.

 

Juhos Design Studio

Juhos Lehel 2008-ban diplomázott a Soproni Egyetem Mérnöki és Faipari Tanszékének Formatervezőjeként. 2012-ben megalapította a Juhos Design Studio-t, ahol azonos márkanéven, saját fejlesztésű bútoraiból folyamatosan bővülő kollekciót hozott létre. Bútoraival rendszeresen szerepel a hazai design kiállításokon. A stúdió tevékenységi köre azóta belsőépítészeti, és ipari formatervezési munkákkal bővült.

 

SZETT

A Szőnyegtervezők Társasága Egyesület – SZETT – 2017 elején alakult meg azzal a szándékkal, hogy a magyar szőnyeggyártás szép hagyományaihoz méltóan felhívja a figyelmet a kortárs magyar szőnyegtervezés lehetőségeire. A hazai alkalmazott szőnyegtervezés sokszínűségét, szépségét hivatottak képviselni.

 

marble