Salon Budapest szalonunk Szolgáltatásai

image
Gépi Arckezelés

Sejtszíntű gépi arckezelés négy féle technológiát ötvözve. kezelés célja, hogy a kozmetikai hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe gyengéden juttassa el. A BYAS arckezelés tű és sebészeti beavatkozás nélkül kisimítja a szarkalábakat, visszaállítja arcod rugalmasságát, és tölti fel ráncaidat!

image
Testkezelés

Ez az egyedülálló és forradalmi technológiai mindenkinek hatékonyan segít a nem kívánatos és bosszantó kilók ellen folytatott harcban. A BYAS Body Lifter leolvasztja a kilókat, a problémás területekről is eltünteti a zsírpárnákat, megszünteti a narancsbőrt.

image
Kozmetika

Kozmetikai kezeléseinket tapasztalt, képzett kozmetikus végzi. Számos szolgáltatás közül választhatsz, a gyantától az arctisztításig. Szemöldökszedés, szemöldökfestés és szempillafestés, tini arckezelés és még sok más.

image
Masszázs

Masszázs - a test és lélek megújulása egyszerre. A masszázs csendes, otthonos környezetben történik a profi masszázságyon, nyugodt, hangulatos zene kíséretében. Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlott, végezz akár irodai, ülő munkát, álló munkát. Sok stressz ér a hétköznapokban? Gyere el és frissülj fel nálunk!

image
Műszempilla építés

Egy megfelelően felhelyezett, szépen megkomponált műszempilla nagyon meg tudja dobni a megjelenésedet. Persze nem mindegy, hogy ki és milyen technikával teszi fel igéző pilláidat, melyektől még a filmsztárok is elájulnának, az biztos! Válassz minket, a siker garantált!

Back to Top