Tectona Grandis

Vannak, akik tudják, mit akarnak, akár a befektetéseikről, a döntéseikről, az életükről vagy a vásárlásaikról van szó. Nekik ajánlja a Tectona Grandis Kertberendezés széles körű, design kerti bútor választékát, melyet a minőségi anyaghasználat, a lélegzetelállító „outlook", a kifinomult tervezés és az elegáns szabásvonalak jellemeznek. A munkaidőn kívüli irányadó „dress code" nálunk a „garden casual": rúgjuk le a tűsarkút vagy lazítsunk a nyakkendőn, vonuljunk ki a kertünkbe, és élvezzük az életet!  A Tectona Grandis már 18 éve képviseli az "Ami bent, az kint" elvét.

Weboldal

tectonagrandis.hu/

Elérhetőség

1021 Budapest Hűvösvölgyi út 181.

KIÁLLÍTOTT MÁRKÁK

Tribú

Exkluzív és modern kerti bútorok, ez a belga Tribú védjegye. A kilencvenes évek elején családi vállalkozásként indult cég annak a dizájn filozófiának volt úttörője, mely a teraszt és kertet a ház, azaz a belső élettér meghosszabbításának tekinti.

Weboldal

www.tribu.com

Dedon

A Dedon magasra helyezi a lécet a tervezés és innováció terén, hisz olyan ismert sztárdizájnerekkel dolgozik együtt, mint Philippe Starck. A tervezők Dedon szigetén alkották meg a mezítlábas luxus koncepcióját, mely egy lassabb életmódra alapozva inkább az élményekről, mint a pénzért megvásárolt tárgyakról szól.

Weboldal

www.dedon.de

Talenti

A minden részletében eredeti és kifinomult Talenti design termékek minőségét az ipari technológiák és a kézműves megmunkálás tökéletes találkozása garantálja. Az elsődleges céljuk, hogy új szabadtéri életstílust teremtsenek a formák, színek és anyagok kreatív felhasználásával.